Eski Belediye Başkanı ve oğlu öldürüldü

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2014 18:14
Eski Belediye Başkanı ve oğlu öldürüldü
ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'nin eski belediye başkanı Salih Tekinalp ile oğlu veteriner Sinan Tekinalp, otomobilde uğradıkları silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa'da çifte cinayet! Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp, uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Sinan Tekinalp'in kullandığı otomobile Suruç ilçesi Aligöl Mahallesi girişinde kimliği henüz belirlenemeyen  kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. 
 
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis  ekipleri, otomobilde bulunan Salih ve oğlu Sinan Tekinalp'in öldüğünü tespit  etti. Bölgede önlem alan güvenlik güçleri, olayı gerçekleştiren şüphelilerin  yakalanması için çalışma başlattı. 
 
Cenazelerin, olay yerinde yapılacak incelemenin ardından otopsi için  Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırılacağı belirtildi. 
 
Bu arada, Salih Tekinalp'ın bir süre önce de Suruç'un Araban  Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğradığı, olaydan yara almadan kurtulduğu  öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.