ERHAN USTA KADEF'TE SEVGİ GÖSTERİSİ İLE KARŞILANDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Haziran 2018 00:25
 ERHAN USTA KADEF'TE SEVGİ GÖSTERİSİ İLE KARŞILANDI
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Erhan Usta, Eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ve Meclis Üyeleri ile birlikte KADEF'te katıldığı toplantıda hemşerilerinden destek istedi.
KADEF'TE ERHAN USTAYA SEVGİ GÖSTERİSİ

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA KADEF'İ ZİYARET ETTİ

24 Haziran Seçim çalışmaları nedeniyle Kavak Dernekler Federasyonunu ziyaret eden MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'yı Kadef Genel Başkan Vekili Naci Cingöz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer tarafından sevgiyle karşıladı.

ERHAN USTA KADEF'TE MORAL DEPOLADI

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Erhan Usta, Eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ve Meclis Üyeleri ile birlikte KADEF'te katıldığı toplantıda  hemşerilerinden destek istedi. 

USTA: KAVAKLILARIN MİLLET İRADESİYLE HAREKET EDECEĞİNDEN KUŞKUM YOKTUR

Bu seçimlerin önceki seçimlerden farklı olduğunu ifade eden Usta Cumhur İttifakı için hep birlikte hareket edeceğiz. Mecliste daha güçlü bir MHP ile ülkemizin geleceği için çalışacağız. Dostu üzüp düşmanı güldürmeyeceğiz. Kavaklılardan aldığımız destek ve güç bu seçimde de devam edecektir. Bölgemizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak başarılı çalışmalarını yakından izlediğim KADEF'i yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kavaklılar daima ülkemizin birlik ve beraberliği için birlikte hareket etmişlerdir. Bu seçimlerde de Vatan Millet Bayrak sevdasını en yüksek seviyede göstereceklerinden kuşkum yoktur diyerek konuştu.

Kavaklıların Erhan Ustanın konuşmalarına sık sık yaptıkları alkışlarla destek verdiği görüldü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.