• İHSANBAŞKAN

ERDOĞAN TOK'TAN KADEF'E ZİYARET

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 15 Mart 2014 13:41
ERDOĞAN TOK'TAN KADEF'E ZİYARET
Samsun'un en büyük Sivil Toplum kuruluşu olan KADEF (Kavak Dernekleri Federasyonu) nun bu haftaki ziyaretçisi Ak Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan TOK oldu.
Samsun'un en büyük Sivil Toplum kuruluşu olan KADEF (Kavak Dernekleri Federasyonu) nun bu haftaki ziyaretçisi Ak Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan TOK oldu. İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan TOK, Meclis üyesi adaylarıyla birlikte 10.03.2014 Pazartesi saat 18:00 de KADEF'i ziyaret etti. Konuşmasında katılımcılara ve Kadef Yönetimine meclis üyelerini tanıtarak başladı. Kadef'in başarılı çalışmalara imza attığını çalışmalarını yakından izlediğini Samsun için yararlı hizmetler yaptığını ifade etti. Seçimi kazanırsam Derneklerin bir çatı altında toplanmasını sağlayacağını söyledi. Sivil Toplum Kuruluşlarını bilhassa Kavak Dernekleri Federasyonunu önemsediğini, Kavaklılara hizmette sınır tanımayacağım, Kavaklılar benim can kardeşimdir, dedi. Burada olmaktan memnuniyet duyduğunu ve teşekkürlerini belitti.

Kadef Başkanı Op.Dr.Yılmaz KARAGÖZ de bu ziyaretten memnun olduğunu ve  Kadef'in çalışmalarından bahsederek , Erdoğan TOK'a başarılar diledi.

Etiketler : ERDOĞAN TOK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.