• İHSANBAŞKAN

Erdoğan: AK PARTİ Teşkilatlarını uyardı

SİYASET Haber Girişi : 09 Ağustos 2017 00:25
Erdoğan: AK PARTİ Teşkilatlarını uyardı
Erdoğan teşkilatları uyararak 'Burada şu noktayı altını çizerek ifade etmekte fayda görüyorum. Çok açık net söylüyorum. Kendi çıkarını partisinin ve davasının üzerinde gören kişi kadar AK Parti'ye düşman kimse yoktur' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da il Danışma Toplantısı'nda konuşma yaptı. Erdoğan teşkilatları uyararak "Burada şu noktayı altını çizerek ifade etmekte fayda görüyorum. Çok açık net söylüyorum. Kendi çıkarını partisinin ve davasının üzerinde gören kişi kadar AK Parti'ye düşman kimse yoktur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Eğer kendinizi güncellemezseniz değiştirmezseniz ülkeye bir şey veremeyeceğiniz gibi bu halk da sizi iktidarda tutmaz. AK Parti kadroları içinde hiç kimsenin kendi hırsını partisine ve davasına zarar verecek şekilde halkımıza dayatmasına rıza gösteremeyiz.

Milletimiz ile bağı zayıflayan özellikle de çıkar ilişkileri içerisinde kirlenen ihanet örgütleri ile irtibatlı hiç kimsenin AK Parti'ye zarar verecek şekilde bu çatı altında bulunması mümkün değildir.

AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

Bunun için de her fırsatta milletim ile birlikte olmayı bir hayat biçimi haline dönüştürdüm. Biz bu halkla buralara geldik. Halkımıza sırtımızı dayadık halkımız da sürekli arkamızda oldu ve bizi buralara taşıdı. Rabbime ne kadar şükretsek azdır. Bu millet değil mi 15 Temmuz'da meydanlara çağırdığımız bu millet değil mi?

BU MİLLET İÇİN NE YAPSAK AZDIR 

F-16'lara tanklara toplara göğsünü gererek şehadete yürüyen bu millet değil mi? 250 şehidimiz ve gazilerimiz neye dayanarak sokaklara çıktı? Bu millet için ne yapsak azdır ne yapsak yeridir. Tankların üstüne çıkarmış! Ne oldu? Önce pazarlık yapıldı oradan Bakırköy'e geç ordan sonra da çay kahve takip et. Sonra git Alman dergilerine röportaj ver ve ülkeni oraya şikayet et.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.