Erbakan Vakfından 'Yeni Bir Dünya Konferansları'

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Aralık 2014 17:54
Erbakan Vakfından 'Yeni Bir Dünya Konferansları'
Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığının "Yeni Bir Dünya Konferansları" serisinin bu ay ki konuğu Nihat Genç'ti.

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığının "Yeni Bir Dünya Konferansları" serisinin bu ay ki konuğu Nihat Genç'ti.

                Erbakan Vakfı Bursa Şubesinin organizasyonunu yaptığı konferans Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

                Erbakan Hocanın sinevizyonu ile başlayan program İl Başkanı Naim Öztürk'ün açılış konuşması ve konuk Nihat Genç'in konuşması ile devam etti.  

                Nihat Genç konuşmasında Selçuklu ve Osmanlıların Anadolu topraklarına geliş sebeplerinden başlayarak Anadolu'nun zenginliklerini ve bu zenginliklerin nasıl  daha verimli kullanılacağını anlatırken iğneyi kendine çuvaldızı aydın geçinen karanlık adamlara batırmayı ihmal etmedi, yani kendi üslubu ile değerlendirdi.

                Nihat Genç kardeşlik, bir olmak ve ülkemizin kaybolan değerlerini anlattı.

"Bu ülkenin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden birisi de merhum Necmettin Erbakan'dır", dedi. Çünkü ikisinin de projesi vardı. Birisi Türkiye Cumhuriyetini kurdu, birisi D 8leri kurdu. Konuşmasında buğdayı, keçiyi, çayı, fındığı da  örnek vererek bu zenginlikleri Allah'ın verdiğini bizim ise bu zenginlikleri hammadde değil ürün haline getirerek daha üretken olmamız gerektiğini anlattı.

                Konferansa Nihat Genç'in hayranları, üniversite öğrencileri, bazı basın mensupları, işadamları, Erbakan Vakfı Genel Merkez  İstişare Kurulu Üyeleri Orhan Altınöz, Necati Aslan'ın yanı sıra Erbakan Vakfı Bursa Şubesi yönetimi de hazır bulunurken salonun önemli bir bölümünü bayanlar doldurmuştu.

                Yeni Bir Dünya Konferansı soru cevap kısmından sonra bir başka programda buluşma temennisi ile sona erdi.

HASAN KARABULUT / BURSA

 

Etiketler : Erbakan Vakfı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.