• İHSANBAŞKAN

EMEL SAYIN'IN UNUTULMAYAN ANISI

GENEL Haber Girişi : 23 Aralık 2018 10:35
EMEL SAYIN'IN UNUTULMAYAN ANISI
Emel Sayın, Kemal Sunal ile birlikte rol aldıkları Mavi Boncuk filminin setinde yaşadığı bir olayı Sunal’ın vefatından yıllar sonra seyirciyle paylaşır.

EMEL SAYININ UNUTULMAYAN ANISI

Emel Sayın, Kemal Sunal ile birlikte rol aldıkları Mavi Boncuk filminin setinde yaşadığı bir olayı Sunal’ın vefatından yıllar sonra seyirciyle paylaşır. Onun için bu olay; Kemal Sunal’ın nasıl bir insan olduğunu anlayıp, emin olmamıza kafidir kuşkusuz. Hatta öyle ki, kendisinden önce ölmesini istemeyecek kadar…


"O zamanlar tığ gibi delikanlı, cepte para çok. Oyuncu bir de, Mavi Boncuk filmini çekiyoruz. Bir gün setten çıktık, eve gidiyoruz. Ben Laleli'de oturuyorum, Kemal benden önce çıktı. Herkes yevmiyesini almış. Taksi ile kendi arabasıyla giden gitti. Baktım Kemal yürüyerek gidiyor, 3 kilometre var gideceği yere. Her gün yürüyerek gidip geliyor, merak ettim nereye gidiyor bu adam böyle diye" diyor Sayın ve devamını Sunal’ın peşine takılı-veriyor, “Uzun süre yürüdü, sonra bir bankta yatan adamı kaldırdı... Bir şeyler konuştular, sonra cebinden para çıkarıp verdi. Şaşırmıştım, ardından biraz daha ilerde bir lokantaya girdi, bir şey yemeden çıktı, oraya da para verdiğini görmüştüm... Bıraktım takibi, banktaki adama yaklaştım 'Tanıyor musunuz o az önce size para veren adamı?' dedim. 'Adını bilmem sormam da, her gün para verir bana' dedi" diyor.

Onun için bu olay; Kemal Sunal’ın nasıl bir insan olduğunu anlayıp, emin olmamıza kafidir kuşkusuz. Hatta öyle ki, kendisinden önce ölmesini istemeyecek kadar…

Sayın için o andan sonrası bir olayı çözmeye çok yaklaşmış dedektifin hislerinden farksızdır kuşkusuz. Nitekim o da bu söz ile tatmin olmuyor ve Sunal’ı gördüğü diğer yere doğru yol alıyor, "Teşekkür ettim, az ilerideki lokantaya gittim 'Az önce gelen beyin borcu mu var size?' dedim, tanımadılar beni... 'Kemal abi'nin mi, yok hayır bize her gün evsizler uğrar, yemek yediririz. O da sağ olsun, onların yemek masrafını öder' dedi”diyor ve o merak ettiği sorunun yanıtını alıyor.


Sunal için hayat normal akışında seyrederken, Emel Sayın için artık hiçbir şey özellikle de Kemal Sunal, aynı Kemal Sunal değildir. Öyle dolu, öyle duyguludur ki bu genç hanım, sete ulaştığı gibi ilk işi şaşkın bakışlara aldırmadan Kemal Sunal’ın yanına gitmek olur.


O, bu anları: “Ertesi gün Kemal'in yanına gittim, 'Sen ne güzel bir adamsın ya...' dedim, ne olduğunu anlayamadı, sarıldım ağladım. 'Ölme sen benden önce' dedim, dinletemedim" sözleri ile aktarır seyirciye, belki de o anları yeniden yaşayarak ve hissederek.


Bugün Kemal Sunal’ı bu kadar çok sevdiren, tüm seyircinin Kemal abisi olarak benimseten nedir sorusuna verilebilecek en değerli yanıt onu yakından tanıyan isim Emel Sayın’dan gelmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.