Dünden bugüne iz bırakan Altın Sözler kitabı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Haziran 2016 21:42
Dünden bugüne iz bırakan Altın Sözler kitabı
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in hazırladığı 'Dünden Bugüne İz Bırakan Altın Sözler' isimli kitabı Etüt Yayınları arasında yayınlandı.

Dünden bugüne iz bırakan Altın Sözler yayınlandı


         Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in hazırladığı 'Dünden Bugüne İz Bırakan Altın Sözler' isimli  kitabı Etüt Yayınları arasında yayınlandı.


Tarihe mal olmuş Bilgeler, Düşünürler, İlim - Fikir Adamları, Edebi Şahsiyetler ve Devlet adamlarının söylediği sözlerden oluşan kitapta 1000 den fazla söz yer alıyor. 192 sayfadan ibaret olan kitaba özellikle hatiplerin, siyasetçilerin, eğitimci  ve öğrencilerin el kitabı gözüyle bakılıyor. 

Ahmet Seven; 'Hayata yön veren sözler, büyük insanların toplumlarına bıraktıkları miraslar hatta vasiyetleri olarak görülebilir.  Zaman içerisinde bazı insanların keşke bu sözle daha erken tanışabilseydim bugünkü hayatım daha değişik olurdu yahut bir sözle karşılaştım hayatım değişti dediğine şahit olduğumu hatırlıyorum. Elinizdeki bu kitapta yer alan sözlerden birisi belki sizin hayatınıza da etki yapacaktır' diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.