• İHSANBAŞKAN

Diyarbakır Valisi Güzeloğlu Samsun Özlemi Giderdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ekim 2017 23:13
Diyarbakır Valisi Güzeloğlu Samsun Özlemi Giderdi
Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yıldırım'ın cenazesi için Samsun'a gelen Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yıldırım'ın cenazesi için Samsun'a gelen  Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sayın Valimizle beraber Samsun'da yıllarca birlikte mesai yaptık. Samsun'da güzel hizmetlere imza atmış biri olarak bizler kendisini unutmadık. Kendisine bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Yeniden kendilerini şehrimizde ağırlamaktan büyük onur duydum" dedi.


İş adamı Mehmet Yıldırım'ın cenazesine katılmak üzere Samsun'a geldiğini ifade eden Vali Güzeloğlu ise, Samsun'u çok özlediğini ve yeniden kente gelip eski mesai arkadaşları ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.