Din ahlak vatan millet ancak böyle istismar edilebilir

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 23 Aralık 2014 10:40
Din ahlak vatan millet ancak böyle istismar edilebilir
Adnan Oktar'ın A9 kanalında yaptığı programda Din vatan millet kavramlarının istismar edildiği gerekçesiyle yurt içi ve yurt dışından şikayetler yağıyor.
 EKRANA YAZILMALI
OKURUMUZA OLAN SAYGI VE EDEBİMİZ MÜSAADE 
ETMEDİĞİ İÇİN O PROGRAM
FOTOĞRAFLARINI 
YAYINLAYAMIYORUZ
Din Millet Vatan Bayrak istismarı...
Ahlak edep iffet ayaklar altında...
Ne yapmaya çalışıyorlar değil, ne yaptıkları belli...
Adnan Oktar'ın A9 kanalında yaptığı programda Din vatan millet kavramlarının istismar edildiği gerekçesiyle yurt içi ve yurt dışından şikayetler yağıyor. 
NEREDESİN RTÜK?
Vatandaşların bırakın çocuklarımızı kendimiz bile bakamıyoruz. İffet edep ayaklar altına alınmış. Üstelik dinden imandan vatandan bayraktan bahsediyorlar. Bu açıkça istismardır. Bunun kirli bir oyun olduğu şüphesi içerisindeyiz. RTÜK'ü göre davet ediyoruz. Diğer kanallarda yapılan kural dışı gösterimler zaman zaman cezalandırılırken Kanal  A9'da Adnan Oktar'ın sergilediği bu ahlaki değerleri çiğneyen ses söz ve görüntülere neden ses çıkarılmıyor. Neden ayar verilmiyor. Bu kişinin veya kişilerin yayın yaptıkları kanalın dokunulmazlığı mı var? Açıklama bekliyoruz dediler. 
DİNİ GÜNLERE BİLE SAYGILARI YOK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.