• İHSANBAŞKAN

Deniz Baykal'ı cehaletin dibine vurduran o söz

SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2017 23:03
Deniz Baykal'ı cehaletin dibine vurduran o söz
CHP'lilerin konuşmalarında kullandıkları üslup ve yaptıkları hata cehaletlerinin bir kanıtı olarak görülüyor.
 CHP'lilerin konuşmalarında kullandıkları üslup ve yaptıkları hata cehaletlerinin bir kanıtı olarak görülüyor. 

Kılıçdaroğlu'nun 'fetva'sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl almaz laflar etti...

İŞTE BAYKALI BİTİREN O SÖZLER

"Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın. Olmaz, kimseye bu yetki verilmez, verilmemeli." dedi.


Baykal'a sosyal paylaşım platformlarından anında, "Peygamberlere dil uzatan Baykal şaşırdın mı? Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?" tepkileri geldi.


Vatandaşlar Deniz Baykal'a senin yaptığını Hollanda'lı yapmaz diyerek cevap verdi. 

KURTULMUŞ: BAYKAL HANGİ AKLA HİZMET EDİYOR?

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Elazığ'da üniversite öğrencileri ile bir araya geldiği konferans sonrası gazetecilerin CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Trabzon'da yaptığı açıklamayla ilgili soruyu cevapladı.

Hazreti Muhammed ve tüm peygamberlerin "ismet" sıfatına haiz olduklarını vurgulayan Kurtulmuş, "Yani hata yapmazlar. Beşerdirler ama şaşmazlar, hata yapmazlar. Hiçbir peygamberin haşa hata yapması mevzubahis değildir. Hazreti Peygamber'den sonra bir daha hiçbir şekilde peygamber gelmeyecektir. Bir referandum kampanyasını peygamberlikle, peygamberlik müessesesiyle böyle içli dışlı yapmak, karıştırmak hangi akla hizmettir?" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.