• İHSANBAŞKAN

DEMİRTAŞ, SARICAOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLADI.

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Temmuz 2019 09:48
DEMİRTAŞ, SARICAOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLADI.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ağırladı.

DEMİRTAŞ, SARICAOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLADI.


BAŞKAN DEMİRTAŞ; HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ


İlkadım Belediye Başkanı  Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ağırladı.


Ziyarette Başkan Sarıcaoğlu, Başkan Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılarının devamını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş, Kalkınmanın yerelden başladığını ve hayata geçirecekleri hizmet ve projelerle Türkiye’nin kalkınmasına da katkı sağlayacaklarına vurgu yapan  Başkan Demirtaş,''Şehrimizin  her ilçesi ayrı bir önem ve değer taşıyor. Biz de yerel yöneticiler olarak ilçelerimize hak edilen ve beklenilen hizmeti sunma gayretindeyiz. Seçimler geride kaldı. Parti rozetlerimizi çıkardık. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit mesafedeyiz. Hedefimiz kentimize güzellikler katabilmek, vatandaşlarımızın refahına katkı sağlayabilmektir. Şehirler geliştikçe ''ülkemiz de büyür ve gelişir" diye konuştu.


Sarıcaoğlu; AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, Milliyetçi Hareket Partisi Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis üyeleri ve Birim amirlerimizle İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş 'ı makamında ziyaret ettik.
İlkadım ilçemize hayırlı hizmetler yapması dileklerimle..." dedi.


Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş,Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu kahve fincan seti hediye etti.Demirtaş,Sarıcaoğlu ve beraberindeki heyete yeni hizmet binasını gezdirmesi ile ziyaret son buldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.