• İHSANBAŞKAN

ÇOCUKLARINIZA FİLİSTİN GAZZE KUDÜS İSİMLERİ VERİN

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Temmuz 2014 11:08
ÇOCUKLARINIZA FİLİSTİN GAZZE KUDÜS İSİMLERİ VERİN
Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç. Dr. Hayrettin Öztürk çocuklarınıza iki isim birden verin. Ömer Filistin Ahmet Gazze isimleri verin. Bu davayı unutmayın unutturmayın.
SAMSUN BÜLTEN- Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç. Dr. Hayrettin Öztürk  İlkadım Belediyesi ve Samsun İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği Kadir Gecesi Programında konuştu.
Konuşmasına Kadr suresini okuyarak başlayan Öztürk İslam Dünyasının hangi tarafına baksanız kıvranmakta olan müslümanlar görürsünüz diyerek yeryüzünde İslam coğrafyasında yaşanan zulümleri göz önüne getirdi. 
ÖZTÜRK ÖNERDİ
'ÇOCUKLARINIZIN İSİMLERİNİ FİLİSTİN VE GAZZE İSİMLERİNİ VERİN'
Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç. Dr. Hayrettin Öztürk çocuklarınıza iki isim birden verin. Ömer Filistin Ahmet Gazze isimleri verin. Bu davayı unutmayın unutturmayın. Adamlar 800 yıl rüyasını gördüler gerçekleştirdiler. Bizde unutturmayalım. Kudüs alınmasaydı Fatih önce Kudüsü sonra İstanbulu alacaktı. Filistin huzura kavuşmadan dünya huzura kavuşmaz. dünyada olup bitenleri iyi tahlil etmeliyiz. Amerikan Elçiliğine İsrail elçiliğine protesto mesajları gönderin. Rabbim Müslüman kardeşlerimizi kurtarsın. İsraili kahreylesin. 
YAHUDİLER BİR GÜN YOK OLUP GİDECEKTİR
Bir gün İsrail ve Yahudiler yok olup gidecektir. Ayette yer alıyor bu... Yahudiler Filistinde galip gelse bile kendilerine düşecekler...Şu anda İsrailler kaçıyor. Dünyanın en korkak milletidirler. İsrail yeryüzünden toplanan yahudilerle ayakta kalıyor. Dünyada çeşitli yerlerde yaşayan yahudiler İsraile gitsin diyerek onlara kendileri tarafından baskı ve zulüm yapılıyor...Gazze bizim kardeşimiz imtihanımızdır. 
SAMSUN MÜFTÜLÜĞÜ OLARAK BAŞLATTIKLARI SOSYAL PROJELERİNİ PAYLAŞTI
Yetimlerin yanında yer alın. İnfak edin... Ne kadar yetim var ise bize getirin Kur'an kurslarımızda okutalım, okullara gönderelim. Fakültelere gönderelim. Biz yetimlerinize talibiz...
Suriyeli sığınmacı kardeşlerimizi yük olarak görmeyin. Orada savaş var. Onları ülkemize almazsak İsrail'den farkımız olmaz. Tıpkı peygamberimizin Medine modelinde olduğu gibi kardeş aileler kurmak istiyoruz. birer kardeş aileniz olsun.
Yaşlı insanlar var onlara sahip çıkacağız. Yalnız yaşayanlara karşı sorumluluğumuzu yerine getirelim. 
Sokak çocuklarımız Bonzai denilen bir uyuşturucu çıktı. İçildiğinde alışkanlık yapıyor. Ödeyemeyince ya hırsızlık yapıyor ya da satıcı oluyorlar. çocuklarımıza sirayet etmemesi için önlem alınması gerekiyor. Müptela olan kardeşlerimize sahip çıkıp onları bu illetten kurtarmaya çalışalım. sokak çocuklarını kardeş çocuklarla kardeş yapacağız. O çevreden uzaklaştıracağız. Kurtarabildiğimiz kadar kurtarmaya çalışacağız. ciddi çalışmalarımız var...
www.samsunbulten.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.