• İHSANBAŞKAN

ÇİĞDEM KARAASLAN MÜHENDİSLERİ KABULDE KONUŞTU

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Aralık 2018 11:56
ÇİĞDEM KARAASLAN MÜHENDİSLERİ KABULDE KONUŞTU
AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Genel Merkez'de Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu başkanlığında il yöneticilerinden ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan heyeti kabul etti.

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Genel Merkez'de Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu başkanlığında il yöneticilerinden ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan heyeti kabul etti.


TBMM Genel Kurulunda görüşülmesinin ardından kabul edilen "Çevre Kanunu" ile ilgili teşekkürlerini heyete ileten Karaaslan, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Bozoğlu'nun kendi meslektaşları için yaptığı çalışmaların örnek olmasını dileyerek, "Bazen mesleğini ve meslektaşlarından ziyade çok farklı alanlarda farklı söylemler üretenler var ama iş mesleki bir ilerleme olunca asıl kaygı bu ilerlemede kaydedilebiliyor. Bunun da en somut örneğini Çevre Kanunu'nda yaşadık." diye konuştu.


AK Parti olarak "Çevre de bizim işimiz" diyerek atılması gereken adımları atmakla mükellef olduklarını belirten Karaaslan, bununla ilgili Çevre Kanunu başta olmak üzere önemli değişiklikler yaptıklarını, somut adımlar attıklarını anlattı.


Karaaslan, "Siyasi bir tartışma, günlük siyasetin malzemesi olmaktan bu işi çıkarıp, gerçekten ciddi anlamda bu işi sahiplendik. Bununla ilgili önemli projeler yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde gerçekleşen Sıfır Atık Projesi'ne işaret eden Karaaslan, "Bunu sadece çevreyi koruyalım, doğaya sahip çıkalım formatından ziyade Türkiye ekonomisi için ne kadar büyük bir anlam ifade ettiğinin farkındayız." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.