CEMAL ENGİNYURT: SANA DA 'GELİN' DERLER

SİYASET Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 17:15
CEMAL ENGİNYURT: SANA DA 'GELİN' DERLER
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter’dan yaptığı şu paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenmişti.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dün Twitter’dan yaptığı şu paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenmişti.


Akşener’in Hazine ve MAliye Bakanı Berat Albayrak için ’Damat’ sıfatını kullanmasına tepki gösteren Cemal Enginyurt, "Bakanlığın dönemin de sana hiç"gelin bakan"diyen oldu mu?eşin Nihat damat,sende GELİN oluyorsun ya!" ifadelerini kullanmıştı.


Enginyurt, sözlerinin devamında Meral Akşener’e "Sayın Berat Albayrak için sürekli "damat"sıfatını kullanma gerekçeni çok merak ediyorum.Berat bey desen ölür müsün?" sözleriyle tepki göstermişti.



MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, A Haber canlı yayınında İyi Parti lideri Meral Akşener'i sert sözlerle eleştirdi. İyi Parti ile HDP arasındaki tartışmayı yorumlayan Enginyurt, ortak düşmanlarının Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı olduğunu belirtti. Enginyurt, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a da sahip çıkarak, Akşener'e "Her gün hakaret ettiğin Bakan Berat Albayrak'ın yüzüne nasıl bakacaksın?" ifadelerini kullandı.


İYİ Kİ BERAT ALBAYRAK VAR İYİ Kİ CUMHURBAŞKANI VAR


Bunların memleket diye bir derdi yok tekrar söylüyorum. Tek derdi Cumhur İttifakını yıkmak. Bunların tek derdi Berat Albayrak'tan ve Sayın Cumhurbaşkanından nefret dolayısıyla intikam almaya kalkmak ama ben şunu söylüyorum. Bu zihniyet doğru değil. Mafya başına bir iş geliyor Berat Albayrak yaptı diyor. Dolar düşüyor kimse Berat Albayrak düşürdü demiyor. Dolar çıkıyor Berat Albayrak çıkardı diyor. Adam hanımından boşanıyor Berat Albayrak boşadı diye suç buluyor. Ben de diyorum ki nedir bu Berat Albayrak düşmanlığınız? Ülkede iyi ki Berat Albayrak var. İyi ki Sayın Cumhurbaşkanı var. İyi ki Sayın Devlet Bahçeli var. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın inşallah.

 

ŞEYTANLA BİLE İŞ BİRLİĞİ YAPAR

 

Ankara kulislerinde Sayın Akşener'in yeni senaryolar peşinde koştuğunu söylediniz. Sayın Akşener yeter ki kendi iktidarını varlığını koruma adına şeytanla bile iş birliği yapmaktan hiç imtina etmez. Ama ne yaparsa yapsınlar ne yumurcak ne de geçmiş olmayan partiyle kuracağı ittifak onları yüzde 1 bile oy oranına ulaştırmayacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.