• İHSANBAŞKAN

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ ÖLMEDİ Mİ?TARTIŞMASI

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ekim 2014 19:00
CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ ÖLMEDİ Mİ?TARTIŞMASI
Birçok kişi Garipoğlu'nun ölmediğine ve hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğine hatta Gündemin değiştirilmek için böyle bir şey yapıldığına inanıyor ve iddia ediyor.

Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Garipoğlu'nun intiharı Twitter'da en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Birçok kişi Garipoğlu'nun ölmediğine ve hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğine hatta gündemin değiştirilmek için böyle bir şey yapıldığına inanıyor...

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde kılındı ve Karacaahmet Mezarlığında toprağa verdi

Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Garipoğlu'nun intiharıTwitter'da en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Birçok kişi Garipoğlu'nun ölmediğine ve hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğine hatta Gündemin değiştirilmek için böyle bir şey yapıldığına inanıyor ve iddia ediyor. Düşüncelerini Twitter'dan belirten kullanıcılardan bir kısmı ise Cem Garipoğlu yerine bir başkasının öldürülüp yerine koyulduğu düşünüyor.

İNTİHAR EDECEK İZLENİMİ VERMİYORDU

Yiğit, "Ben açık cezaevine geçtiğim için koğuştan ayrılmıştım. Ben Cem'le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öğreniyordu" dedi.

AVUKATI: RUH SAĞLIĞI BOZUKTU

Cem Garipoğlu'nun akli dengesinin bozuk olduğunu iddia eden avukatından açıklama geldi. İşte o açıklama:

Avukat Aytekin Kaya, çok üzgün olduğunu ifade ederek, ''Adli Tıp Kurumu'da Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu ancak kişinin ceza ehliyetinin olduğu şeklinde rapor vermişti. Burada da bir çelişki vardı zaten. Başından beri biz bu durumu anlatmıştık. Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı. Demekki ruh sağlığı bozuk bir insan başkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuş'' dedi.

İşte o Dün intihar ettiği duyurlan Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, gerçekten öldü mü, öldürüldü mü, yoksa kaçtı mı soruları akılları kurcaladı. Sosyal medyada başlayan komplo teorileri, gelen açıklamalarla 'acaba' sorusunu daha da belirginleştiriyor. Tweet'lerden öne çıkanlar:

-Cem Garipoğlu az önce Erbil'den kalkan özel bir uçakla Okecie havalimanına indi. WE 204FK plakalı bir araçla şehir merkezine gidiyor.

-Ölen mahkumun adı Zübeyir Aydın. 1953 Halfeti doğumlu. 1995 yılından bu yana hapisteydi. Kimsesi yok. Cem Garipoğlu diye onu gömecekler.

-Cem Garipoğlu, Nowy Swiat Caddesi'ndeki Hotel Bristol'e Nuri al Said adına düzenlenmiş Irakpasaportuyla check-in yaptı.

-Paranoyak olduk ya düşünmeden edemiyor insan bu Garipoğlu cidden intihar mı etti yoksa hani ne biliim kaçtı mı uzak diyarlara falan..:/

-ence cem garipoğlu intihar etmedi kaçtı, eminim bundan

-Cem Garipoğlu intihar mı etti, kaçtı mı? Cesedini görmeden inanmam!!!

-Cem Garipoğlu ya gerçekten intihar etti ( düşük ihtimal) ya kaçtı (bir ihtimal) ya da gündem değişsin (kuvvetle muhtemel) ama acımam ona.


-Toplum olarak Cem Garipoğlu öldümü yurt dışına mı kaçtı ikileminde kaldık kafamız çok karışık

-Toplum olarak Cem Garipoğlu öldümü yurt dışına mı kaçtı ikileminde kaldık kafamız çok karışık

-Gündem değiştirmek ve adam kaçırmak için güzel bir zamanlama.. Sâhi hangi ülkeye doğru intihar etti bu Cem Garipoğlu?

- cem garipoğlu'nun ölmek gibi bir niyeti yoktu. dışardan okuyordu. bu yalan bir intihar sahte bir kimlikle yurtdışında yaşayacak!!!

-CemGaripoğlununNaaşıHalkaGösterilsin başlığı açıldı. İşte o tweetlerden bazıları:

- "Cem Garipoğlu'nun intiharını duyan herkes 'kim bilir onun yerine kimi asıp da dışarı çıkardılar' diye soruyor. E burası Türkiye."

-zengine göre işler, öldü süsü verilip yurtdışına çıkartılmış bile olabilir."

- "Cem Garipoğlu acaba hangi ülkeye doğru intihar etti, Türkiye'nin gündemi karışık, zamanlama harika"

- "Bence Cem Garipoğlu olaya intihar süsü verip Çin'e kaçtı. Daha önce de bir röportajda tahliyesinde Çin'e gitmek istediğini söylemişti."

Hayret Cem Garipoğlu intihar etti haberine inanmayan bir tek ben değilim... Size de ilginç gelmedi mi?

-Cem garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyorum arkadaş! Muhtemel hapisten kaçırıldı ve öldü süsü veriliyor. !???
 
-Cem Garipoğlu Kobaniye destek için kaçırıldı kesinlikle

-Cem Garipoğlu'nun intihar haberiyle Türkiye nurtopu gibi bir şehir efsanesine daha kavuştu: "ölmedi; yurtdışına kaçırıldı"...

-cem garipoğlu ölmedi, kaçırıldı , üstünü kapatmaya çalışıyorlar bu konuda hemfikiriz herhalde..
 
-Cem Garipoğlu'nın intihat etmesine inanan kimse yok ,yorumlar ''kaçtı,kaçırıldı'' yönünde .Ülkedeki güvensizliği siz düşünün artık.!
 
-Cem Garipoğlu intihar süsüyle kaçırıldı diye düşünüyorum şahsen..

-Önce asma dendi, şimdi kafaya torba geçirme deniyor, ben intihara inanmadım, cem garipoğlu ya öldürüldü,ya yüksek ihtimalle usulca kaçırıldı
 
-Cem Garipoğlu intihar etmiş olamaz öldü süsü verilip hapishaneden kaçırıldı işin için de başka hesaplar var
 
-Cem Garipoğlu'nun öldüğüne kimse inanmıyor,önlerinde intihar etse,yine inanmayacaklardı. Artık komplo teorileri üretmiyor, içinde yaşıyoruz.
 
-cem garipoğlu'nun ölmek gibi bir niyeti yoktu. dışardan okuyordu. bu yalan bir intihar sahte bir kimlikle yurtdışında yaşayacak!!!

-Cem Garipoğlu'nun öldüğüne inanandan çok, öldü süsüyle kaçırıldığına inanan var... Vah benim adalete hasret kalmış memleketime!

-Cem Garipoğlu IŞİD'e katılmak için kendini öldü gösteriyor, çok zeki çocuk

-Cem Garipoğlu 'nun intihar ettiği öğrenildi.!'' Haberine yapılan tüm yorumlar, 'Kaçmıştır yada kaçırılmıştır.'' yönünde
 
-Cem Garipoğlu öldü dendi ama çoğunluk "öldü süsü verilip kaçırılmıştır" diyor. Neden? Çünkü burası Türkiye..! Gerçek 1, 2 ay sonra anlaşılır

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.