ÇARŞAMBA KÜLTÜR YAŞATILACAK

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 30 Aralık 2012 10:35
ÇARŞAMBA KÜLTÜR YAŞATILACAK
İÇADER Başkanı İsa Öztürk, genel kurulda yaptığı konuşmada; “Derneğimiz güçlü bir temel üzerine kurulmuştur. İstanbul’daki Çarşambalı hemşerilerimizi kucaklamayı, onların sevinçlerini ve tasalarını paylaşmak istiyoruz. Biz güneşli günlerde kon
İstanbul Otogarı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ilk genel kurula Çarşambalılar’ın ilgisi yoğun oldu. İÇADER Başkanı İsa Öztürk, genel kurulda yaptığı konuşmada; “Derneğimiz güçlü bir temel üzerine kurulmuştur. İstanbul’daki Çarşambalı hemşerilerimizi kucaklamayı, onların sevinçlerini ve tasalarını paylaşmak istiyoruz. Biz güneşli günlerde konuşmak için değil, zor günlerde de yanlarında olmak için bu derneği kurduk. Bu dernekle, Çarşamba kültürünün İstanbul’da da yaşatılmasına ve yeni nesillere aktarılmasına katkıda bulunacağız. Üye kayıt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hemşerilerimizin gösterdiği teveccühten memnunuz Derneğin kuruluşunda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşambalıların her zaman örnek bir dayanışma içinde olduğunu belirten İstanbul Çarşambalılar Derneği Onursal Başkanı Arif Sır; “Önceki derneği sıfırdan alıp çok iyi noktalara getirdik. İstanbul’daki Çarşambalılar’ın gurur duyduğu çalışmalar yaptık. Bu bir hizmet bayrağıdır. Hizmet bayrağını yeni derneğimizde İsa Öztürk kardeşimiz taşıyacak. Ben de yönetim kurulu üyesi olarak her zaman destek olacağım. Yine çok güzel çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum Derneğimizin Çarşambalı hemşerilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Genel Kurul sonunda yapılan seçimde; İsa Öztürk, Hayati Sözen, Arif Sır, Rıfat Koskos, Recep Bedir, İsmet Turhan, Davud Çavuş, Zeki Güney, Hüseyin Şimşek, İbrahim Çekiç, Yaşar Akpınar yönetim kurulu üyeliğine; Yılmaz Yüksel, Hasan Gündoğdu, İsa Dok denetim kurulu üyeliğine seçildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.