• İHSANBAŞKAN

ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN MAAŞINI BAĞIŞLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Mart 2020 15:07
ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN MAAŞINI BAĞIŞLADI
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan: 'Bir Paket de Komşun İçin Al Çarşamba” kampanyamıza Ben de 1 Aylık Maaşımı Bağışlayarak katılıyorum' dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan: "Bir Paket de Komşun İçin Al Çarşamba” kampanyamıza Ben de 1 Aylık Maaşımı Bağışlayarak katılıyorum"


Halit Doğan yaptığı açıklamada:  "65 yaş üstü, hasta, engelli veya işyerlerini kapatmak zorunda kaldığı için geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve vatandaşlarımızın katkıları ile karşılıyoruz. Ben de 1 aylık maaşımı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize süt, çocuk bezi ve erzak alınması için bağışlıyorum. Bu zamana kadar destek veren hemşerilerime teşekkür ediyor, tüm hayırsever hemşerilerimizin özellikle bu üç aylar hürmetine bir paket de komşun İçin al kampanyamıza destek vermesini saygılarımla istirham ediyorum. İnşallah el ele vererek bu sıkıntılı günleri de atlatacağız"dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.