• İHSANBAŞKAN

ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİNDE İÇKİ KEPAZELİĞİ

SİYASET Haber Girişi : 28 Ağustos 2017 11:53
ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİNDE İÇKİ KEPAZELİĞİ
Çanakkale'de sözde 'Adalet Kurultayı' için kamp kuran CHP'liler sabaha kadar içki içip göbek attı. Şehitlerin kemiklerini sızlatan rezalete tepki yağdı: Çanakkale'de Anzaklar bile bunu yapmadı.
 

Çanakkale'de sözde 'Adalet Kurultayı' için kamp kuran CHP'liler sabaha kadar içki içip göbek attı. Şehitlerin kemiklerini sızlatan rezalete tepki yağdı: Çanakkale'de Anzaklar bile bunu yapmadı.


ALKOL ŞİŞESİ İÇERİSİNDE ARANAN ADALET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yapılan sözde 'Adalet Yürüyüşü'nün ardından Çanakkale'de gerçekleştirilen 'Adalet Kurultayı' rezaletle başladı. Şehitler diyarı Çanakkale'de gerçekleştirileceki 4 günlük sözde Adalet Kurultayından gelen görüntüler büyük tepki çekti. Çanakkale'deki şehitlik alanında kamp kuran CHP'liler, şehitlikte içkili alem yaparak büyük bir saygısızlığa imza attı. Milletin değerlerini hiçe sayan CHP'lilerin içkili alemi sabaha kadar sürdü. Rezalete herhangi bir CHP'li yöneticinin müdahele etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

ADALET ARIYORLAR!

Skandal görüntüleri AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Düğün görmemişler oynayalar, ölü görmemişler ağlayalar..! CHP Çanakkalede 250.000 Şehidimizin mekanında tüm hızıyla "Adalet" arıyor!" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. CHP'nin sözde Adalet Kurultayı kuralları yayınlayıp birinci maddeye de ''Adalet Kurultayı Çanakkale savaşlarının geçtiği bölgede yapılacaktır. Burada yapacağımız bütün faliyetlerimiz, Aziz şehitlerimizin değerli hatıralarına yakışır hassasiyette olmalıdır'' ibaresini koymasına rağmen CHP'liler yine bildiğini okudu. Alışkanlıklarını değiştiremeyen CHP'liler, şehitlerin kemiklerini sızlatırcasına sabaha kadar vur patlasın çal oynasın eğlendi. Rezalet görüntülerin ardından şehitlerimize yapılan bu saygısızlığa tepki yağdı.Bir çok sosyal medya kullanıcısı, Çanakkale'de bu rezalet görüntülerine İngiliz ve Anzakların dahi imza atamadığını belirtti. 

TİYATRO DEMEK İSTEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, tepkiler üzerine,  hem "Şehitlerin mekanında kimse içki içemez buna da müsaade etmeyiz" dedi, hem de, görüntülerin bir tiyatro olduğunu ima etti. Tezcan, "Demek ki birileri bir şeyleri planlı bir şekilde buralara soktular" dedi.

55 YIL EVVELKi KADEŞ REZALETi

Çanakkale'den gelen skandal görüntüler, CHP'nin 1962'de yaşattığı rezaleti akıllara getirdi. 27 Mayıs Ihtilalinden sonra darbeciler ile CHP gençlik örgütleri 18 Mart 1962'de bir Çanakkale gezisi düzenlemişlerdi.. 'Kadeş' adlı vapura doldurulan kız erkek bin kadar genç, sözüm ona çağdaş gençlik dernekleri tarafından özel olarak seçilmişti. Ancak hem yolculuk esnasında hem de Çanakkale'ye çıkıldığında içki, dans, eğlenceli yolculuk tam bir rezaletle sonuçlanmış, sarhoş olup yerlerde sızanlar olmuştu. Bir süre kamuoyundan saklanmaya çalışılan rezaletin perde arkası ortaya çıkınca, olay tarihe 'Kadeş Rezaleti' olarak geçmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.