Bursa Samsun Günleri Etkinliği için hazırlıklar tamamlandı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Mayıs 2016 22:35
Bursa Samsun Günleri Etkinliği için hazırlıklar tamamlandı
Samsun Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Bursa Samsun Günleri hazırlığının sonuna gelindi.
Bursa Samsun Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen 'Bursa Samsun Günleri' için tüm hazırlıklar tamamlandı.


Samsun İl ve İlçelerinin  tanıtım stantlarının yer alacağı ve binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen Bursa Samsun Günleri Etkinliği için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.


Bursa Samsun Günleri Etkinliğinde birbirinden ayrı stantlar açacak olan Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşlar, STK'lar yörelerine ait tarihi coğrafi ve kültürel zenginliklerini sergileyip tanıtımlarını yapacaklar. 

SAMSUN'U BURSA'YA TAŞIYORUZ

Bursa Yaşar Doğu Tanıtım ve Kültür Derneği Başkanı Dursun Koç bu yılki etkinliğin önceki yıllara göre daha görkemli geçeceğini bildirerek: "Tüm hazırlıklarımızın sonuna geldik. Katılımcı kuruluşlarımız stantlarını düzenlemeye başladılar. Samsun Günleri etkinliği ile Bursa ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımız Samsun hasreti giderecek. Bu etkinlik ile Samsunu ayaklarına getirmiş oluyoruz. Herkes bu günü heyecanla bekliyor" diyerek konuştu. 

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş Bursa Samsun Günleri Etkinliği için yaptığı davette 'Bu anlamlı günümüzde tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten onur duyarız' dedi. 

Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak olan etkinlik 3 Mayıs 2016 Çarşamba günü başlayacak. Resmi açılış ise 06 Mayıs 2016 Cuma günü saat 14.30'da gerçekleşecek. 

YAŞAR DOĞU KONFERANSI

Etkinlik kapsamında Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. Yazar Ahmet Seven Bursa Büyükşehir Kent Konseyi Konferans Salonunda 06 Mayıs 2016 Cuma Günü Saat: 17.00' de 'Türk Güreşinin Sembol İsmi Yaşar Doğu' hakkında bir de konferans verecek. 

 

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.