• İHSANBAŞKAN

Bursa'da Yaşar Doğu'nun Ruhuna Mevlit Okuttular

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 07 Ocak 2018 22:19
Bursa'da Yaşar Doğu'nun Ruhuna Mevlit Okuttular
Merkezi Bursa'da bulunan Bursa-Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma Derneği adını taşıdığı Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun 57. vefat yıldönümünde dernek binasında mevlit okuttu.
Merkezi Bursa'da bulunan Bursa-Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma Derneği adını taşıdığı Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun 57. vefat yıldönümünde dernek binasında mevlit okuttu.


Davetliler okunan Kur'anı Kerim ve yapılan duaları Yaşar Doğu ve Türk Güreşine emeği geçen sporcuların ruhuna  bağışladılar. Bursa-Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Koç; " Bu gece bizim için çok anlamlı oldu. Allah Yaşar Doğu'ya rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun. Vatan Millet Bayrak Sevdalısı  bu büyük spor dehasını dualarla yad ettik. Katılan davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu gece heyetimizle birlikte Ankara'ya yola çıkıyoruz. Yaşar Doğunun kabrini ziyaret ederek orada da ruhuna dua okuyacağız. Onun ismini Derneğimizde yaşatmak bize gurur veriyor" dedi.
Düzenlenen Mevlit programına SAMDEF Fedarasyon Başkanı Savaş Otruş ve yönetim kurulunun yanısıra Yaşar Doğu Derneği  kadın kolları başkanı Emine Yazicioğlu, Bursada Faliyet gösteren STK temsilcileri ve üyeler katıldı.


Öte yandan Dernek Başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Günün anısına Bursa Emek Polis Karakolunu ziyaret ederek ikramlarda bulundular. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.