Burası Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Nisan 2015 12:20
Burası Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi
Tekkeköy-Kutlukent Organize Sanayi Sitesinin içler acısı hali görenlere bu kadarına pes dedirtiyor.

 BU ŞEHRİN SAHİBİ YOK MU!!!?

Bu şehrin yöneticileri işte sizin aynanız Burası Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi!!!

Organize Sanayi sitesindeki bakımsızlık tek kelimeyle ifade edilir;  Rezalet!!!

Tekkeköy Organize sanayi sitesinin yolları savaştan çıkmış gibi!!!

Burada dünya çapında üretim yapan fabrikalar var

Tekkeköy-Kutlukent Organize Sanayi Sitesinin içler acısı hali görenlere bu kadarına pes dedirtiyor.  Sanayi içerisinde bulunan ve işyerlerine giden yolların bakımsızlığı dikkat çekerken çoğunun da kullanılamaz hale geldiği görülüyor. Sanayi esnafı bu durumdan şikâyetçi olduklarını ifade ederek müşteri kaybına uğruyoruz. Bu perişan görüntüden dolayı özellikle il dışından gelen müşterilerimizden utanıyoruz.  Samsunun sahibi yok mu siz buna nasıl tahammül ediyorsunuz diyerek cevabını vermekte güçlük çektiğimiz sorular soruyorlar. Maddi konularda sanayi esnafının kapısını çalanlar hizmet konusunda seslerini çıkarmıyorlar. Artık bıktık usandık' diyerek konuşuyorlar.

SAMSUN ORDU KARAYOLUNDAN SANAYİ GİRİŞİNE BAĞLANTI YAPAN ÜST YOL AYLARDIR KAPALI!!!?

Öte yandan Samsun Ordu karayolu üzerinde yer alan ve Sanayi girişini sağlayan üst geçitin aylardır  bakım nedeniyle kapalı olması da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle bilmeyen vatandaşlar üst geçitten tekrar geldikleri noktaya dönüyorlar. Samsunun yüz akı olması gereken Sanayi sitesine gerekli hizmetin götürülmeyip ihmal edilmesi beraberinde birtakım soruları da beraberinde getiriyor.

Soruyoruz Samsun Turizmle gelişecek diyorsunuz. Sanayisi bakımsız ve ilgisiz olan bir şehrin Turizmi olur mu? 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.