• İHSANBAŞKAN

BİR POLİSİMİZİ DAHA ŞEHİT ETTİLER

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ağustos 2014 00:06
BİR POLİSİMİZİ DAHA ŞEHİT ETTİLER
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Mavikent sitesinde, saat 21.00 sıralarında evine gitmekte olan polis memuru Ali Kızıloğlu (26) evinin önünde aracından indiği esnada arkasından gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıy
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Mavikent sitesinde, saat 21.00 sıralarında evine gitmekte olan polis memuru Ali Kızıloğlu (26) evinin önünde aracından indiği esnada arkasından gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Polis memuru Ali Kızıloğlu'nun üzerine 5 el ateş eden saldırgan olay yerinden kaçarken, olayın haber verilmesiyle bölge polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Göğsüne, sırtına ve başına isabet edilen kurşunlarla ağır yaralan Ali Kızıloğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olay yerine Vali yardımcısı ve Jandarma komutanı da gelerek inceleme yaptı.

POLİSE İKİ GÜN ÜST ÜSTE SALDIRI 

Diyarbakır'da dün gece de 42 yaşındaki polis memuru evli ve 2 çocuk babası Osman Bal, Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledikten sonra gittiği evinin önünde kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Polis 2 olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Etiketler : POLİS
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.