BİR İYİLİK YAP DERNEĞİ'NDEN KAVAK ZİYARETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Eylül 2018 23:47
BİR İYİLİK YAP DERNEĞİ'NDEN KAVAK ZİYARETİ
Merkezi Ankara'da bulunan 'Bir iyilik yap' Derneği ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımında bulunmak için Kavak İlçesine geldi.
Merkezi Ankara'da bulunan 'Bir iyilik yap' Derneği  ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımında bulunmak için Kavak İlçesine geldi.

Merkez Atatürk Ortaokulunda düzenlenen programla malzemeler okul müdürlüğüne teslim edildi. 
 
'Bir İyilik Yap Derneği Genel Başkanı Ahmet Yardımcı yaptığı konuşmada; " Kavak ilçesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. Dernek olarak çeşitli il ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz yardım programlarından birisini burada  gerçekleştiriyoruz. Bize Kavak ilçesini tavsiye ederek programımıza almaya sebep olan Hamit Seven Beye, ilgi ve alakalarından dolayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na, Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Orhan Büyük'e ayrıca teşekkür ediyorum" dedi


Kırtasiye teslim toplantısına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na vekaleten Salim Özal, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in yanısıra  davetliler katıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.