• İHSANBAŞKAN

BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN SAMSUNSPOR'A DESTEK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Mart 2019 17:44
BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN SAMSUNSPOR'A DESTEK
Samsunun her dalda başarılarıyla adından söz ettiren Özel Eğitim Kurumlarından Bil Koleji Öğrencileri Samsunspor maçında stadda yerlerini aldılar.
BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SAMSUNSPOR MAÇINDA 

Samsunun her dalda başarılarıyla adından söz ettiren Özel Eğitim Kurumlarından Bil Koleji Öğrencileri Samsunspor maçında statta yerlerini alarak Samsunspor-Bayrampaşa maçında Samsunspor'a destek verdiler. 

BİL KOLEJİNDEN SAMSUNSPORA DESTEK

Beden Eğitimi Öğretmenleri Aşkın Atan ile birlikte Samsunspor maçını seyretmeye giden öğrenciler maç boyunca futbolculara destek verdiler.

Statta Bil Kolejinin pankartını da açan öğrencilerin izlediği Samsunspor Bayrampaşa karşısında 2-0 galip geldi. Samsunspor böylece altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. 

BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN AYAĞI UĞURLU GELDİ

Samsunsporun galip gelmesi öğrencilerin ayaklarının uğurlu geldiği yorumlarına yol açtı. Öğrenciler ayrıca Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile de bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Samsun Bil Kolejinin öğrencilere pasoling alarak maçı seyrettiği maç hafızalara Ssamsunspor Sevdalısı Bil Koleji olarak geçti.

Öğrenciler kendilerine yaptığı jestten dolayı Samsun Bil Koleji  Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'a teşekkür ettiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.