• İHSANBAŞKAN

BEM BİR-SEN'den Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti

SAĞLIK Haber Girişi : 25 Temmuz 2017 13:54
BEM BİR-SEN'den Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti
BEM-BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin SEVER, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN, Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Refattin SEVEN, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih ÖZKAN ve Arş. Hast. Otelc
 BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin SEVER, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN, Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Refattin SEVEN, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih ÖZKAN ve Arş. Hast. Otelcilik Müdürü İlyas BİÇER'i makamlarında ziyaret etti.

SEVER: Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile gurur duyuyoruz
Hastanenin Bölgenin ihtiyacına cevap vermeye çalışmasından mutluluk duyduklarını söyleyen BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin SEVER; "Hastane yönetiminin Sağlık Kenti Samsuna yakışan başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesile ile hem BEM BİR- SEN Samsun Şubesi hem de STK'lar olarak Başhekimimiz sayın Doç. Dr. Fatih Özkan beye bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ülkemizin seçkin hastaneleri arasında yer alması ve bu konuda duyduğumuz olumlu tepkiler bizi mutlu ediyor" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.