• İHSANBAŞKAN

Bem Bir Sen Samsun Şubesi Öğretmenler Gününü Kutladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Kasım 2016 17:50
Bem Bir Sen Samsun Şubesi Öğretmenler Gününü Kutladı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Bem Bir Sen Temsilcilerinden Mehmet Kaya ve Kamil Başer'inde hazır bulunduğu ziyarette Nurettin Sever Ağcagüney Anadolu Lisesi Kütüphanesine Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Hayatı is
Belediyeler ve Özel İdare çalışanları Sendikası ( BEM BİR-SEN) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever Öğretmenler günü nedeniyle Çarşamba Ağcagüney Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Albayrak ve Müdür Yardımcısı Faruk Akkurt'u ziyaret ederek "Öğretmenler Gününü kutladı" 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bem Bir Sen Temsilcilerinden  Mehmet Kaya ve Kamil Başer'inde hazır bulunduğu ziyarette Nurettin Sever Ağcagüney Anadolu Lisesi Kütüphanesine Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli kitabı hediye etti. 

Sever yaptığı açıklamada; "Bir milletin ve medeniyetin  inşasında önemli rol oynayan öğretmenlerimiz hepimizin başının tacıdır. Onların bu mutlu günlerini BEM BİR SEN olarak paylaşmak istedik. Ziyaretimizi Çarşamba Ağcagüney Anadolu Lisesi okulumuza gerçekleştirdik. Kendilerine Arş. Yazar Ahmet Seven'in kaleme aldığı Türk Büyüğü ve Milli Güreşçimiz aynı zamanda Türk Güreşinin de Sembolü olan örnek hayatı ile silinmeyen iz bırakan Yaşar Doğu'nun hayatı isimli eseri hediye ettik. Tüm öğretmenlerimize sağlık mutluluk içerisinde başarılı yıllar diliyorum " dedi.

Çarşamba Ağcagüney Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Albayrak'ta  BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'in ziyaretinden son derece memnun olduklarını ve bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek teşekkür etti.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.