• İHSANBAŞKAN

BELEDİYE BAŞKANINDAN MAKAM ARACI TALİMATI

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Nisan 2019 11:56
BELEDİYE BAŞKANINDAN MAKAM ARACI TALİMATI
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mesaiye özel aracıyla geldi. Makam aracı ve makam şoförü olmaksızın, özel aracını kendisi kullanarak Belediye’ye gelen yeni Başkan Halil İbrahim Aşgın, “Neden makam aracı kullanmıyorsunuz?” sorusunu, “Mesai
Çorum  Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mesaiye özel aracıyla geldi. Makam aracı ve makam şoförü olmaksızın, özel aracını kendisi kullanarak Belediye’ye gelen yeni Başkan Halil İbrahim Aşgın, “Neden makam aracı kullanmıyorsunuz?” sorusunu, “Mesai evin önünde değil, belediyenin kapısında başlar” sözleriyle cevapladı.


BAŞKAN’DAN MAKAM ARACI TALİMATI 

Göreve başladığı ilk gün makam araçlarının kullanımı ile ilgili bir talimat veren Başkan Aşgın’ın, hiçbir daire müdürünün evine geliş gidişlerde makam aracı kullanmamasını istediği öğrenildi. Makam araçlarının sadece resmi işler için kullanılması gerektiği yönünde net kararı bulunan yeni Başkan’ın bu uygulamanın sıkı takipçisi olduğu ifade ediliyor. 

Belediye makamının nefis tatmin yeri, gönül eğlendirip kibir yapmak yeri olmadığına işaret eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Gerektiğinde makam aracını da elbette kullanacağız.


Bu şehrin hizmetini en iyi şekilde yapmak için, tüm imkanları seferber edeceğiz. Bizim derdimiz nefsimizi körlemek değil, bu şehre tevazu ile hizmet etmektir. Makamla ilgili nefsi duyguları ayaklarımızın altına aldığımızı, hemşehrilerimizin hizmetini başımız üstünde tutacağımızı söyledik. Bu yaşa kadar hangi değerler bizim için öncelikliyse, bundan sonra da aynısı olacak.” diye konuştu. 
 
Kaynak : Çorum hakimiyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.