• İHSANBAŞKAN

Başkan Tok; 'Eğitimli ve Donanımlı Yeni Nesillere İhtiyacımız Var'

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Eylül 2015 22:42
Başkan Tok; 'Eğitimli ve Donanımlı Yeni Nesillere İhtiyacımız Var'
Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Tok, Yeni Türkiye'nin inşasında çocuk ve gençlerin eğitiminin önemli olduğuna vurgu yaparak "Eğitim olmazsa olmazımızdır" dedi.

Başkan Tok;"Eğitim Önceliğimizdir"

" Eğitimli ve Donanımlı Yeni Nesillere İhtiyacımız Var"

Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Tok, Yeni Türkiye'nin inşasında çocuk ve gençlerin eğitiminin önemli olduğuna vurgu yaparak "Eğitim olmazsa olmazımızdır" dedi.

İlkadım  Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

"AYNI HEYACANI YAŞIYORUZ"

Öncelikle yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Erdoğan Tok, " Sevgili öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz; uzunca bir yaz tatilini tamamlayarak, yarın itibariyle okul öncesinde, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerimizde ders başı yapıyor. Eğitime belediye olarak önem vermekteyiz. Yerel yönetimler olarak eğitim kurumlarımızla her daim iletişim içerisinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Sorumluluklarımızın bilincinde bölgemizdeki okulların alt yapılarının karşılanması konusunda azami gayret gösteriyoruz. Eğitim ve öğretim, hem geleceğimizin şekillenmesinde hem de ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir rol üstleniyor. Bu çerçevede yeni bir eğitim öğretim dönemine girdiğimiz bu günlerde, geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz." dedi.

HER ADIMDA EĞİTİM

Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber edeceklerini ifade eden Başkan Tok,  " Belediye olarak her adımda eğitim sloganı ile çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz.  En önemli yatırım alanımızın eğitim olması gerektiği inancı ile hareket ediyoruz. Eğitimde başarılı bir seviyede olan ilçemizin bu başarılara ulaşmasında yoğun emek sarf eden başta velilerimiz olmak üzere tüm okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve işlenerek ışıldayan öğrencilerimizin 2015?2016 eğitim-öğretim yılında da başarılarını arttırarak devam edeceğine olan inancımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum"  diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.