Başkan Taşçı, 'Halkla ilişkilere önem veriyoruz'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Aralık 2017 23:01
Başkan Taşçı, 'Halkla ilişkilere önem veriyoruz'
Atakum Belediyesi çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen 'Etkili İletişim ve Hitabet' konulu seminerde konuşan Başkan Taşçı, 'Halkla ilişkiler ve etkili iletişim konusunda örnek gösterilen belediyemizde, personel eğitim çalışmalarına önem veri
Atakum'da 'Etkili İletişim' dönemi.
Başkan Taşçı, "Halkla ilişkilere önem veriyoruz".


Atakum Belediyesi çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen 'Etkili İletişim ve Hitabet' konulu seminerde konuşan Başkan Taşçı, "Halkla ilişkiler ve etkili iletişim konusunda örnek gösterilen belediyemizde, personel eğitim çalışmalarına önem veriyoruz" dedi.



Atakum Belediyesi tarafından belediye çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen 'Etkili İletişim ve Hitabet' konulu seminere konuşmacı olarak katılan TRT Ana Haber Spikeri Seval Çöpür, etkili iletişimin incelikleri hakkında bilgi verdi. Yalı Kafe'de düzenlenen seminerde, belediye çalışanlarına hitabetin önemini anlatan ve etkili iletişimde hitabetin en önemli faktör olduğunu söyleyen Seval Çöpür, anlatımını örnekler eşliğinde gerçekleştirdi.


TAŞÇI'DAN PERSONELE TEŞEKKÜR
Atakum Belediyesi çalışanlarının katıldığı seminerde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belediyeler, halka hizmet ulaştırmak, sorunlarını çözmek, eksiklerini gidermekle yükümlü olan yerlerdir. Bu anlamda işimizin temeli halkla ilişkilerdir. Atakum Belediyesi olarak bu anlamda örnek bir personel yapımız var. Belediyemizin her kademesinde görev yapan çalışanlarımızın, etkili iletişim ve hitabet konusunda vatandaşımızdan takdir aldığını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Atakum İlçesinde hayata geçirdiğimiz projeler, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemizin geleceğine yön veriyoruz. Bu noktada belediyede görev yapan mesai arkadaşlarımızın da büyük bir sorumluluk içerisinde görevlerini yerine getirdiğini görüyoruz. Belediyede görev yapan herkesin önceliği, ilçemizin daha da güzel daha da yaşanılabilir olması. Atakum İlçesinin değişim ve gelişim sürecine emekleriyle katkı veren tüm Atakum Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.


'AĞABEY, ABLA YOK'
Belediye çalışanlarına hitabetin önemini anlatan ve etkili iletişimde hitabetin en önemli faktör olduğunu söyleyen TRT Ana Haber Spikeri Seval Çöpür, anlatımını örnekler eşliğinde gerçekleştirdi. Seval Çöpür, "Etkili bir iletişimde, en önemli etkenlerden birisi de hitabettir. Özellikle resmi kurumlar içerisinde görev yapanların, karşılarındaki vatandaşa ağabey, abla, teyze, amca şeklinde hitap etmesi, etkili iletişimin önündeki en büyük engellerden birisidir. Bey ve hanımefendi şeklindeki hitaplar, iletişimi güçlendirir" diye konuştu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, seminerin ardından TRT Ana Haber Spikeri Seval Çöpür'e teşekkür ederek çiçek ve hediye takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.