• İHSANBAŞKAN

BAŞKAN MUSTAFA DEMİR'E YOLLARIN FATİHİ DEDİLER

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ekim 2020 21:27
BAŞKAN MUSTAFA DEMİR'E YOLLARIN FATİHİ DEDİLER
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir göreve geldiği günden bu yana ulaşıma açtığı kilometrelerce yola imza attı. Yol varsa orada hayat vardır diyerek hareket eden Demir gittiği her yerde yolların fatihi olarak karşılanıyor.
YOL VARSA ORADA HAYAT VARDIR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir göreve geldiği günden bu yana ulaşıma açtığı kilometrelerce yola imza attı. Yol varsa orada hayat vardır diyerek hareket eden Demir gittiği her yerde yolların fatihi olarak karşılanıyor. 

BAŞKAN DEMİR BİZİM İÇİN HEM GÖNÜLLERİN HEM DE YOLLARIN FATİHİDİR

 Başta Samsun Merkez olmak üzere Samsunun ilçelerinde ulaşım sorunu yaşayan vatandaşların yol sorununu çözmeye karar veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir gece gündüz çalışarak büyük bir rekora da imza attığı görülüyor. Mahallelerine yol yapılarak ulaşım sağlanan vatandaşlar; "Başkanımız yıllarca hayalini kurduğumuz yollarımızı yaptırarak hem yolların fatihi oldu, hemde gönlümüzün fatihi oldu. Gönülden gönüle kurulan köprüler de yollar sayesinde kurulabiliyor. Ulaşım olmadan hiç bir şey olmuyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz diyerek konuşuyorlar.


 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.