BAŞKAN DEMİR YAŞAR DOĞU ANI EVİNİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Eylül 2019 22:12
BAŞKAN  DEMİR YAŞAR DOĞU ANI EVİNİ ZİYARET ETTİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bürokratları Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun kavak-Emirli Köyünde bulunan Anı evini ve Yaşar Doğu Güreş alanını ziyaret ederek bilgi aldı.
BAŞKAN MUSTAFA DEMİR YAŞAR DOĞU ANI EVİNİ ZİYARET ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bürokratları Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Kavak-Emirli Köyünde bulunan Anı evini ve Yaşar Doğu Güreş alanını ziyaret ederek Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan bilgi aldı.

Ziyarette Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis Üyeleri, Kavak Belediyesi Müdürleri ve Yaşar Doğu Kitabının yazarı Ahmet Seven'de hazır bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Yaşar Doğu'nun büyük bir spor dehası olduğunu ifade ederek hemşehrisi olmakla gurur duyduğunu söyledi. Demir, Yaşar Doğu adına her yıl geleneksel olarak yapılan Karakucak güreşlerinin önümüzdeki yıl bu büyük insana yakışır şekilde farklı olarak yapılması için şimdiden hazırlıklara başlanmasının gerektiğini ifade etti.

Demir ziyaretinde Emirli Köyü sakinlerinin de sorunlarını dinleyerek kapımız her zaman açıktır. Biz sizler için varız dedi. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir'i ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Başkanımızı her zaman yanımızda hissetmek bize güven vermiştir. Hemşehrilerim adına Başkanıma teşekkür ediyorum dedi.    
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.