• İHSANBAŞKAN

Başbakan; 'Alçaklar yaptıklarının hesabını verecek'

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ekim 2014 22:12
Başbakan; 'Alçaklar yaptıklarının hesabını verecek'
Başbakan Ahmet Davutoğlu Yüksekova ilçesinde 3 jandarmanın terör örgütü mensubu teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olmasının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Yüksekova ilçesinde 3 jandarmanın terör örgütü mensubu teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olmasının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.

''ALÇAKLAR YAPTIKLARININ HESABINI VERECEK''

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

3 kahraman kendilerini takip eden alçaklarca şehitedildi. Türkiye'yi kargaşaya sürükleyen çevrelerin planına açık bir örnek. Talimatları verdim bu alçaklar yaptıklarının hesabını verecek. 

Bütün bunlar, açık şekilde Kobani olayları ve arkasını takip eden gelişmeler göz önüne alındığında, Türkiye'yi kaosa, kargaşaya sürüklemek isteyen iç ve dış çevreler ve odaklar tarafından nasıl planlar yapıldığının açık bir göstergesi. 

Bütün halkımızı bu saldırı karşısında tek vücut halinde olmaya, tam bir birlik ve beraberlik içinde bu saldırıya karşı milli şuurumuzu, bilincimizi harekete geçirmeye davet ediyorum.

ÖCALAN'A SEKRETERYA TALEBİNE YALANLAMA

Hiçbir hükümet yetkilimizden, başta benden, İmralı'da sekreterya kurulacağına dair bir ifade sözkonusu olmamıştır. Hiçkimseye verilmiş bir sözümüz de yok. Kamu düzeni sağlanmadan hiçbir talep, hiçbir görüşme bu anlamda yapılamaz. Kamu düzeni sağlanacak, bu hunharca saldırılar sona erdirilecek.

KOBANİ'YE PEŞMERGE GEÇİŞİ

Şu ana kadar geçiş olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez.

''KILIÇDAROĞLU, 'İHANET İÇEREN' BİR AÇIKLAMA YAPTI''

Kemal Kılıçdaroğlu geçen gün yaptığı bir açıklamada Öcalan'ın benimle görüştüğüne dair çok açık söylüyorum ihanet içeren bir açıklama yaptı. Kimse bizden bir açıklama olmadan bu tür itham ve iftiralarla toplumu provoke etmemelidir. 

Kobani'deki gelişmelere Türkiye her zaman insani yardım açısından bakmıştır. Son birkaç gün içinde ortaya çıkan gelişmeleri herkesin yakından takip etmesi lazım. Türkiye'de sokağı kana bulayan bu Vandallar Kobani'ye yardım edilmesi için bunu yaptıklarını söylüyorlardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.