• İHSANBAŞKAN

Balıkesirspor: 2 Samsunspor:2

SPOR Haber Girişi : 02 Mart 2014 21:10
Balıkesirspor: 2 Samsunspor:2
Son 11 hafta yenilgi yüzü görmeyen Samsunspor'un çıkış süreci, Balıkesir Atatürk stadında devam etti.

PTT 1. Ligde zirve mücadelesi iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı. Gerilimli geçen maçta 43. dakikadaAdiloviç'in penaltı golüyle 1-0 geriye düşenBalıkesirspor,  daha sonra  56.dakikada Lalawele, 72. dakikada Muğdat Çelik'in attığı gollerle 2-1  öne geçti.Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken, 90. dakikada Adiloviç bir kez daha sahneye çıkarak skoru ilan etti. 

Sakatlığı düzelmeyen Karikari ve kart cezalısı Ali Öztürk'ten mahrum kadroyla sahaya çıkan Balkes'ler, 11 haftadan bu yana yenilgi görmeyen Samsunspor'un serisine son veremedi. Zirve yarışında çok önemli bir 2 puan kaybetti.

Büyük bir mücadele ve heyecan kasırgası şeklinde geçen maçtan sonra 10 kişi mücadele eden Balıkesirspor'u tüm tribünler alkışlayarak bağrına bastı.

Balıkesirspor'un 56. dakikada Lalawele ile bulduğu golün hemen sonrasında şeref tribünü karıştı. Bir süre devam eden gerilim daha sonra normale döndü. Emniyet kuvvetlerinin şeref tribününde olaylar sonrası geniş güvenlik önlemleri alması dikkat çekti.

Bu sonuçla Balıkesirspor puanını 52′ye çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. Samsunspor ise 49 puana ulaşarak 5. sıraya yükseldi.

STAD: Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Deniz Çoban **Seçim Demirel **Ömer Faruk Yeşil**

BAlikeSİRSPOR: Faruk Gürsoy**Uğur Akdemir** Rıza Efendioğlu*** Hasan Hatipoğlu *** İsmail Dinler* Deniz Vural** (Dk: 87 Khalifa Jabbie*)  Aykut Çeviker  **  Atakora Lalawele*** (Dk: 71 Murat Sözgelmez*), Muhammet Reis**  Burak Çalık* (Dk: 46 Ertuğrul Arslan*), Muğdat Çelik ***

SAMSUNSPOR: Soner Şahin** Canberk Aydın ** Ayhan Tuna Üzümcü** Cemil Adıcan** Ahmet Burak Solakel** Erdem Şen** Taha Yalçıner** Aminu Umar ** Musa Aydın**(Dk: 77 Arif Şahin*),  Ekigho Ehiosun**(Dk: 69 Turgay Gölbaşı*) Eldin Adiloviç***

SARI KARTLAR: Dk: 69 Taha Yalçıner

KIRMIZI KART: Dk: 43 İsmail Dinler

GOL:Dk: 43(p) ? 90 Eldin Adiloviç, Dk: 56 Atakora Lalawele, Dk: 72 Muğdat Çelik

Etiketler : Samsunspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.