• İHSANBAŞKAN

BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ

SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2018 19:16
BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ
23-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Manisa' da düzenlenen Türkiye yıldız erkekler badminton müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Samsun Bil Koleji öğrencileri ödüllendirildi
SAMSUN BİL KOLEJİ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU SAMSUNA GETİRMİŞTİ


23-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Manisa' da düzenlenen Türkiye yıldız erkekler badminton müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Samsun Bil Koleji öğrencileri ödüllendirildi.

Samsun Bil Kolejinde düzenlenen ödül törenine Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'de katıldı.

Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan Okul Müdürleri ve Spor öğretmenlerinin yer aldığı törende öğrencilere ödülleri verildi. 

 
KARAYILMAZ SAMSUN BİL KOLEJİNİ TEBRİK ETTİ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe Samsun Bil Kolejinin Samsuna Badminton Türkiye Şampiyonluğunu getirmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 

ARSLAN:  BAŞARIMIZI HER ALANDA YAYGINLAŞTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ
Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'da öğrencilerle gurur duyduğunu spor kenti Samsunun böyle başarılara ihtiyacı olduğunu vurgulayarak Samsun Bil Koleji olarak her alanda başarıyı yakalamanın mücadelesi içerisinde olduklarını söyledi. Arslan böyle anlamlı bir günde gerek okulumuzun gerekse öğrencilerimizin sevinçlerini paylaşmak üzere aramızda bulunan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'ye teşekkür ediyorum dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.