Avladıkları hayvanları Facebook'ta teşhir edenlere ceza

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Kasım 2015 21:44
Avladıkları hayvanları Facebook'ta teşhir edenlere ceza
Konya'nın merkez Meram İlçesi Kızılören Mahallesi'nde kaçak avlanan M.T., O.B., B.K. ve S.Ö., vurdukları tavşanlarla çektirdikleri fotoğrafları, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfalarında paylaştı.
  Samsun Bülten olarak  AYLAR ÖNCE UYARMIŞTIK!

KONYA'nın merkez Meram İlçesi Kızılören Mahallesi'nde kaçak avlanan M.T., O.B., B.K. ve S.Ö., vurdukları tavşanlarla çektirdikleri fotoğrafları, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfalarında paylaştı.

GÖRENLER İHBAR ETTİ

Durumu fark eden hayvanseverler, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8'inci Bölge Müdürlüğü ekiplerine ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen ekip, fotoğrafları yayınlayan kişilerin kimlik ve adres bilgilerini tespit etti.

"BİRAZ EZİYET EDİP BACAĞINI KIRDIK AMA"

M.T., O.B., B.K. ve S.Ö.'nin 5 tavşan vurduğu, paylaştıkları fotoğraflarının altına da 'Bu da benden herkese. Biraz eziyet edip bacağını kırdık ama sonunda teslim oldu.' notunu paylaştıkları, A.T ve H.D.'nin de 2 tavşan vurduğu belirlendi.

PARA CEZASI KESİLDİ

Doğa Koruma ve Milli Parklar 8'inci Bölge Müdürlüğü, iki gruba vurulan 7 tavşan için toplam 3 bin 500 lira tazminat ve Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten de toplam 3 bin 658 lira idari para cezası uyguladı.

Etiketler : Av Facebook
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.