• İHSANBAŞKAN

AMASYA BELEDİYE BAŞKANI SARI'DAN YAŞAR DOĞU'YA SAYGI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Ekim 2019 18:10
AMASYA BELEDİYE BAŞKANI SARI'DAN YAŞAR DOĞU'YA SAYGI
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın makam odasında yer alan Yaşar Doğu tablosu başta güreseverler olmak üzere görenlerin takdirini toplamaya devam ediyor.
AMASYA BELEDİYE BAŞKANI SARI'DAN YAŞAR DOĞU'YA SAYGI 

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın makam odasında yer alan Yaşar Doğu tablosu başta güreseverler olmak üzere görenlerin takdirini toplamaya devam ediyor.


Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın makam odasında Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun 1951 yılında Dünya Şampiyonu olduğunda çekilen fotoğrafına ait posterini görenler başkan Sarı'ya teşekkür ederek takdirlerini belirtiyorlar.

Güreşe ve Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'ya gösterdiği ilgi ve saygının gereği olarak makam odasında yer veren Sarı Yaşar Doğu'nun en zor günlerde ülkemize büyük gurur yaşattığını, Amasya ile olan bağını önemsediklerini bu büyük insanın aziz hatırasını yaşatmaya çalışacaklarını ifade etti.


Başkan Sarı'nın bu örnek davranışının Yaşar Doğu'nun memleketi olan Samsunlu hemşehrilerine de örnek olması gerektiğini vurgulayan güreşseverler Başkan Sarıya takdir ve teşekkürlerini belirtiyorlar.
    


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.