Akif Çağatay Kılıç 5. kez Gençlik ve Spor Bakanı

SİYASET Haber Girişi : 24 Mayıs 2016 12:53
Akif Çağatay Kılıç 5. kez Gençlik ve Spor Bakanı
25 Aralık 2013'te kabineye giren Çağatay Kılıç, 65. Hükümet'te de Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini 4'ncü kez sürdürecek.
 AKİF ÇAĞATAY KILIÇ YENİDEN GENÇLİK VE SPOR BAKANI

65. Hükümet'i kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sundu. Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeden sonra yeni kabine listesini kamuoyuna duyurdu.

Açıklanan yeni kabineye göre, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nde de Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini yapacak. 61. 62. ve 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri ile 63. Hükümet'in Geçici Bakanlar Kurulu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini yapan Çağatay Kılıç, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümet'te de yer almış oldu.

25 Aralık 2013'te kabineye giren Çağatay Kılıç, 65. Hükümet'te de Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini 5'nci kez sürdürecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.