• İHSANBAŞKAN

AK Parti Samsun Milletvekili adayları, Bakan Kılıç'ı ziyaret etti

SİYASET Haber Girişi : 09 Nisan 2015 21:34
AK Parti Samsun Milletvekili adayları, Bakan Kılıç'ı  ziyaret etti
AK Parti Samsun Milletvekili adayları, Bakan Kılıç'ı makamında ziyaret etti
 AK Parti Samsun Milletvekili adayları, Bakan Kılıç'ı makamında ziyaret etti
Ak Parti Samsun milletvekili adayları ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verirken, "13 yıllık iktidarımızda, Türkiyemizin geleceğinin planlanması ve en iyi şekilde yönetilmesi ancak böylesi bir birliktelikle mümkün olmuştur" dedi.

7 Haziran genel seçimlerine yönelik aday listelerinin kesinleşmesinin ardından Ak Parti Samsun milletvekili adayları, ilk ziyaretlerini Bakan Çağatay Kılıç'a gerçekleştirdi. Bakanlık merkez binadaki görüşmede Bakan Çağatay Kılıç, "dava arkadaşlarım" diye başladığı konuşmasında, aday arkadaşlarını tebrik ederek, başarılar diledi.

Bakan Çağatay Kılıç, bakanlık görevinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalıştığı dönemdeki tecrübelerini aday arkadaşlarına aktardı. Bakan Çağatay Kılıç, "Bugüne kadar olduğu gibi milletimizin iradesinden yana olmalıyız ve sağduyudan ayrılmamalıyız" diye konuştu. Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

"13 yıllık iktidarımızda, Türkiyemizin geleceğinin emin adımlarla planlanması ve en iyi şekilde yönetiliyor olması; ancak böylesi bir birliktelikle mümkün olmuştur. Aziz Milletimizin iradesi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı seçmiştir. Bizler bu irade için her zamankinden daha çok çalışacağız. Omuz omuza hareket edeceğiz. Bizim ak dava ile milletimize verdiğimiz temel mesaj,  yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Her daim olduğu gibi ilk önceliğimiz, aziz milletimizin müreffeh bir toplum olarak yaşamını sürdürmesi adına çalışmaktır."

Bakan Çağatay Kılıç, istikrarın sürmesi ve hizmet kalitesinin artarak devam etmesi için Başkanlık Sistemi'nin gerekliliğine işaret ederek,  Türkiye'nin yeni bir Anayasa'ya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

"Allah bu dirliğimizi, bu birliğimizi bozmasın"

Ak Parti hükümetinin 78 milyonun hükümeti olduğunu vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun başında bulunduğu hükümetimiz; tüm Türkiye'nin hükümetidir. Yurdun her köşesinde olduğu gibi Samsun'a da her zaman yatırımlarımız kesintisiz ve artarak devam edecek . Türkiye"nin yatırım gücü diğer illerimize olduğu gibi Samsun'a da yansıyor. Türkiye'nin her ili gibi Samsun da en iyi hizmet ve yatırımı almaya layıktır. Vatandaşımızın birini diğerine asla tercih etmedik, etmeyeceğiz de? Her bir vatandaşımız bizim canımızdır, kanımızdır. Allah bu dirliğimizi, bu birliğimizi bozmasın diye dua ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç görüşmede aday arkadaşlarına, "Sizler, şerefinizle, azim ve gayretlerinizle iktidarınızı, partinizi sahiplendiniz. Bu  onuru taşımaya devam edecekler yine sizlersiniz? Adaylıklarınızın Başta Samsun'umuz olmak üzere, teşkilatımız, Türkiye'miz ve milletimiz adına Hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" diye seslendi.

Bakan Çağatay Kılıç'ı ziyarete, Ak Parti  Samsun milletvekili adayları Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Kamuran Özden, Yılmaz Hocaoğlu, Hüseyin Avni Çatal ve Adem Tuncer'in yanı sıra Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile partililer katıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.