• İHSANBAŞKAN

Ahmet SEVEN'den Demokrasi Müzesi önerisi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Temmuz 2016 20:04
Ahmet  SEVEN'den  Demokrasi Müzesi önerisi
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: 'Vatan hainlerinin darbe teşebbüsleri sırasında yaptıkları tahribatlar kurulacak bir müzede sergilenmelidir' dedi.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven:

"Vatan hainlerinin darbe teşebbüsleri sırasında yaptıkları tahribatlar kurulacak bir müzede sergilenmelidir" dedi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN yaptığı açıklamada şunları söyledi: "15 Temmuz Günü Darbe girişimcilerinin tahrip ettiği her ne varsa (bir taşı bile zayi edilmeden) bir araya getirilerek 'İhanet müzesi veya demokrasi müzesi' olarak açılacak bir müzede sergilenmelidir. Kendi halkına kurşun sıkan, ülkesinin kamu binalarına zarar veren bu hainlerin yaptıkları unutulmamalı ve unutturulmamalıdır. Ayrıca ihanetçilerin karşısına geçerek onlara engel olmaya çalışırken gerek açılan ateş sonucu gerekse tanklarla ezilerek şehit olan resmi ve sivil vatandaşlarımızın her biri adına birer mezar taşı konularak yapılacak 'Vatan sana can feda' mezarlığında aziz hatıraları hep birlikte yaşatılmalıdır. Bu milletin devleti milleti ve hürriyeti uğruna gösterdiği insanüstü hareket gelecek nesillere de aktarılmalıdır.  Çanakkale şehitliğinde olduğu gibi bu müzenin ziyareti düzenli olarak sağlanmalıdır " 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.