• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Eylül 2020 21:44

AHMET SEVEN: 'ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ ONURUMUZDUR'

AHMET SEVEN: 'ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ ONURUMUZDUR'
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve KADEF Yönetim Kurulu Üyesi Sezahattin Temürkıran birlikte Türkiye Şehit Gazi ve Malül Dul ve Yetim Aileleri Derneği Samsun Şubesini ziyaret etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve KADEF Yönetim Kurulu Üyesi Sezahattin Temürkıran birlikte Türkiye Şehit Gazi ve Malül Dul ve Yetim Aileleri Derneği Samsun Şubesini ziyaret etti. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve KADEF Yönetim Kurulu Üyesi Sezahattin Temürkıran birlikte Türkiye Şehit Gazi ve Malül Dul ve Yetim Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet ederek #GazilerGünü'nü kutladı.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ; "Bağımsız ve hür bir ülkede yaşamının bedeli o ülke uğruna ya şehit ya da gazi olmaktan geçer. Biz bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimize şükran borçluyuz. Onları rahmetle anıyorum. Gazilerimiz onurumuzdur. Onlar can damarlarımızdır. Ayrıca vatan uğruna herkesin şehit veya gazi olmak istediği yeryüzünün tek ülkesinde yaşamanın gururu içerisindeyiz. Şehit ve gazilerimiz hem hayatın hem de hikayelerimizin gerçek kahramanlarıdır" diyerek konuştu.

Türkiye Şehit Gazi ve Malül Dul ve Yetim Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz'da ziyaretten son derece memnun kaldığını böyle anlamlı bir günde ziyaret edilmenin kendilerini duygulandırdığını söyleyerek teşekkür etti. 
 
Yılmaz: Bu Cennet vatan uğruna gazi olmanın şerefiyle yaşamak çok farklı bir duygu. Her birimiz son nefesimizi verinceye kadar hazır neferleriz. Kanımız canımız feda olsun diyerek konuştu.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.