AHMET SEVEN: KARADENİZ 5. KİTAP FUARINA DAVET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Şubat 2019 21:53
AHMET SEVEN: KARADENİZ 5. KİTAP FUARINA DAVET ETTİ
Bu yıl 16-24 Şubat tarihleri arasında 5. Si gerçekleşecek olan Tüyap Karadeniz Fuarı için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Samsun Yazarlar Derneği fuarda kendi adına açılacak olan standda 50’ye yakın yazarıyla katılacak.

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AHMET SEVEN'DEN KARADENİZ 5. KİTAP FUARINA DAVET

 

Bu yıl 16-24 Şubat tarihleri arasında 5. Si gerçekleşecek olan Tüyap Karadeniz Kitap Fuarı için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Samsun Yazarlar Derneği fuarda kendi adına açılacak olan standda 50’ye yakın yazarıyla katılacak. Katılacak olan yazarlar kendi eserlerini okurlarına imzalarken onlarla söyleşi imkânı da bulacaklar.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yaptığı açıklamada; “ Bu yıl fuara geçen yıllara oranla  yayıncı kuruluşlar tarafından yoğun bir talebin olduğu gözleniyor. Samsun TÜYAP Fuar Merkezinin sözkonusu tarihler arasında ciddi bir yoğunluk yaşayacağını tahmin ediyorum. Daha önceki yıllarda da tartışılan konu bu yıl tekrar tartışılıp gözden geçirilmeli ve fuar alanının genişletilmesi sağlanmalıdır. Kullanılan alan yetersiz kalmaktadır. Aynı zamanda yüzlerce yazar bu yıl okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak. Bunu Samsunlular için büyük bir fırsat olarak görüyorum. Bizde Samsun Yazarlar Derneği olarak açtığımız standda 50’ye yakın yazar ve şairimize okurlarıyla buluşma imkânı sağlayacağız. Samsunluları ve kitap dostlarını standımıza davet ediyoruz. Şimdiden yayıncı kuruluşlara ve katılımcı yazarlara hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum” diyerek konuştu.


Seven Samsunluların kitap fuarını ziyaret edip gezerek bol miktarda kitap almalarını  da tavsiye etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.