• İHSANBAŞKAN

AHMET İÇLİ: KAVAK TIR PARKI İÇİN ÖNERİDE BULUNDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Nisan 2020 13:55
AHMET İÇLİ: KAVAK TIR PARKI İÇİN ÖNERİDE BULUNDU
Kavak Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Kavak Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet İçli sosyal medyada Kavak Tır Parkıyla ilgili açıklama yaptı.
AHMET İÇLİ: KAVAK TIR PARKI İÇİN ÖNERİDE BULUNDU


Kavak Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Kavak Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet İçli sosyal medyada  Kavak Tır Parkıyla ilgili açıklama yaptı.   

YERSİZ ABARTI İÇERİSİNDESİNİZ 

KÜÇÜK İŞLERLE KENDİNİZİ AVUTUYORSUNUZ

 Ahmet İçli açıklamasında: 

"Sayın belediye başkanım İbrahim bey ve tırcılar kooperatifi başkanım çetin bey günlerdir,aylardır.sosyal medya ve kamera çekimleriyle tır parkını yapıyoruz diyorsunuz ve şimdi ise açtığınızı beyan ediyorsunuz Değerli başkanlarım bu yer kooperatifin yeri 8 yıl önce yapılmıştı o zamanda böyleydi bu yeri kooperatif üyelerinin  paralarıyla alındı.ve bin tıra yakın malzeme çekildi bu yer üyelerimiz tarafından yapılmıştır. sizlerin yapmış olduğu ise yerin etrafını dört sıra tikenli tel çektiniz.Sayın belediye başkanım kavak ilçemize sanki 500 kişilik iş yeri açmış gibi seviniyorsunuz Yapacağınız başka çalışmalar olmadığından böyle küçük katkılarla kendinizi avutuyorsunuz Sayın başkanlarım ben tır parkının olmasına karşı değilim sokak aralarına tırlar çekilmesin yollarımız bozulmasın istiyorum fakat ilçemizin yerleşim alanı geniş olduğundan park yeri uzakta kalmakta gece 3 te gelen tırcı arkadaş gitmekte ve gelmekte zorluk çekecek onun için sizlere önerim var parka bir bekçi servis aracı ve iki tane şoför gece ve gündüz için aracını parka çeken şoförü gideceği yere götürecek aracının yanına gelmek isteyen şoförü alıp getirecek bu şekilde olursa sonuç alınır. O zaman hizmet yapmış olursunuz"dedi.

KAVAK KAYMAKAMI İBRAHİM ENGİN ŞENAY ÖNERİYE AÇIKLIK GETİRDİ

Ahmet İçlinin yaptığı öneriye yorum ile açıklama getiren Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay: 

"Değerli arkadaşlar , tır otoparkı ile ilgili belediyemiz , İlçe Jandarmamız ve İlçe emniyetimizden oluşan alt komisyon bir karar alacak , o karar Samsun Büyükşehir ulaşım koordinasyon merkezine gidecek ve onayladığında resmiyete girecek, otopark ile ilgili zorunluluk arz eden tüm detaylar başta güvenlik ve asayiş olmak üzere o raporda yer alır , rapor harici bir uygulamada devlet gereğini yapar endişe duymayın.
Şahsi düşüncem de ilçemizin bir tır otoparkına ihtiyaç duyduğudur. Tırcı kardeşlere servis meselesinin ise uygulanabilirliği olmayacağı kanaatindeyim. 24 saatin hangi zaman diliminde kime servis koyacaksınız. Okul değil ki zil çalınca hadi servise diyelim. Son olarak yine söylüyorum alt komisyonda devlet birimleri de yer alacak. Kavak’ın aleyhinde olacak hiçbir şeye imza atmadık atmayız. Sağlıcakla kalın" Dedi.

AHMET İÇLİ KAYMAKAM ŞENAY'IN AÇIKLAMASINA CEVAP YAZDI

İçli Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenayın açıklamasına 

"Sayın kaymakamım Ben ve tırcı arkadaşlar parkın yapılmasın dan rahatsız değiliz biz sadece istediğimiz saat başı kalkan servis istemiyoruz parka gelen arkadaşları götürecek ufak bir araç bu olmayacak bir şey değil Sayın Kaymakamım ben bir kooperatif üyesi olarak fikrimi
söylüyorum Değerli kaymakamım ben ve diğer arkadaşlar Türkiyenin hiçbir yerinde cadde sokaklardaki parkenin üstüne tırı park etti diye ceza yazmadı ve yazılmaz sadece trafiği engellerse yazılır Samsun büyük şehirde parklar olduğu halde Şehrin her yerin de büyük araçlar park halinde sayın kaymakamım kavak ilçemize özel bir yaptırım uygularsanız bilemem sizi seviyoruz"

Ahmet İçli  Kooperatif üyelerinin parasıyla alınanan arsanın çevresine bir iki sıra basit tel çekerek büyük bir hizmet yaptığını sanki tır parkını kendisinin tahsis ettiği imajını vererek reklamını yapma çabasına giren Kavak belediye başkanı Sarıcaoğluna  anlam vermekte zorlandığını da ifade etti.    
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.