• İHSANBAŞKAN

Adnan Oktar'ın programı hakkında şikayet yağıyor

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 13 Ağustos 2015 14:22
Adnan Oktar'ın programı hakkında şikayet yağıyor
A9 ekranlarında yayınlanan programın içeriğinden rahatsız olan izleyiciler RTÜK'ün bu programların denetimini yapmamasına tepki gösterdi.
Bunları dikkate alan olmadıkça ilgi çekmek için daha çok azıtıyorlar...

A9 ekranlarında yayınlanan programın içeriğinden rahatsız olan izleyiciler RTÜK'ün bu programların denetimini yapmamasına tepki gösterdi. Televizyonda böyle programlar görmekten rahatsız olan izleyiciler Şikayetvar'a program yayından kaldırılsın çağrısında bulundu. 


İçeriğinin halkı yanlış yönlendirdiğini düşünen izleyicilerden gelen şikayetler şöyle:

"A9 kanalında yapılan Adnan Oktar sohbet programı insanlara dini bilgiler vermek adı altında bilinç altına yatabilecek görüntü ve içerik bulunmaktadır. Dini sohbet veriliyor gibi görünüyor fakat bayanların giyimi, endamına bakacak olursak, bu sohbet içinde geçen düşüncelere insanlar inanmasa dahi bayanların giyimi makyajı sayesinde kanal izlenme alıyor. 
Peki bu sohbeti insanlara aşılamak mı yoksa kadınları mı aşılamak. Masonluğun dünya gücü olduğunu hepimiz biliyoruz. Nasıl oluyor da dine yardım etmek için masonluğu kullanıyoruz gibi düşünceler var. Bu kanal tamamen bilinç altıdır. Lütfen halkımızı daha fazla yanlış yönlendirmeye devam etmesinler."

"Kanal A9 diye 1 kanal var Adnan Oktar adamın adı. Kuranla ilgili videolar yayınlıyor buraya kadar size normal gelebilir ama egzantrik olan adamın karşısında 5-6 tane ince belli olan kadınlarla oyun havası çalıp yerlerinde oynamaları allah aşkına sizler nasıl denetliyorsunuz bu kanalları adam resmen önce allah allah sonra yallah yallah çekiyor kızlar maşallah maşallah inşallah inşallah deyip kahkaha atıyorlar ben her defasında kanal değiştirirken bu programı görmek istemiyorum bu duruma artık bir dur deyin."
REZALET! REZALET!
Kaynak:
http://www.sikayethaber.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.