ADEM SEKMENOĞLU: KA-DEF'İ HEP BİRLİKTE OMUZLADIK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Nisan 2020 10:04
ADEM SEKMENOĞLU: KA-DEF'İ HEP BİRLİKTE OMUZLADIK
İzleyicilerin de çok büyük ilgi gösterdiği programda internet üzerinden gelen sorulara da ara başlıklarla cevap veren Adem Sekmenoğlu büyük ilgi topladı.
ADEM SEKMENOĞLU KA-DEF'İ ANLATTI. İZLEYİCİLERDEN YOĞUN İLGİ TOPLADI

KADEF GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SEKMENOĞLU "SAMSUN ÖZEL" ADLI PROGRAMDA ÇALIŞMALARINA IŞIK TUTTU.

Kavak Dernekler Fedarasyonu (KADEF) Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu konuk olarak katıldığı "Samsun Özel" adlı programda Gazeteci İsmet Aktas ve Nedim Aydın'ın sorularını cevapladı.

İzleyicilerin de çok büyük ilgi gösterdiği programda internet üzerinden gelen sorularada ara başlıklarla cevap veren KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu; " 60 üyemiz ile Başkan olarak 5 yıldır bu görevi yönetimimdeki 14 arkadaşımla şehrimize değer katmak adına özverili bir şekilde sürdürüyorum. Karadeniz'in en büyük fedarasyonu olan KADEF olarak Genel Başkanımız Bayram Erişgin yönetiminde kadın ve gençlik kolları olarak birbirine bağlı şehrimizde koordineli bir çalışma yürütüyoruz.Ülkemize hizmet eden diğer fedarasyonlarla fikir alışverişi ile şehrimize eğitim,kültür, sanat,sağlık,spor alanlarında daha iyi projeler üretmek için Konfederasyon olma yolunda çalışmalarımızıda sürdürüyoruz"dedi.

Gençlik Kolları olarak kimseyi ötekileştirme ve ayrıştırmadan tüm hemşehri derneklerinin düzenleyeceği programlarda katkı ve yer alacaklarını  ve hali hazırda devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sekmenoğlu;"Eğitim alanında soğuk kış günlerinde maddi olanıksızlara rağmen  okullarına giden geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize yardımda bulunmak adına hava koşullarının  tüm zorluklarına rağmen 205 adet atkı,bere,kitap seti dağıtımında bulunduk.Yardımları alan öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve mutluluk bizim çalışma gücümüze güç kattı.

"Futbol turnuvası ile gençlerimizi bir araya getiriyoruz"

Spor alanında Ocak ayında itibaren 22 takımdan oluşan bir turnuva için hazırlık maçları yapıyoruz.Virüs dolayısıyla bunu ertelemek zorunda kaldık.Burdaki amacımız gençlerimiz  bulunduğu mahalle ve köylerinin bir arada olduğu bir etkinlikle hem spor yapmaya teşvik etmek hemde birlik ve beraberliği pekiştirmek istiyoruz.Tüm sıkıntılar bertaraf edildiğinde bu turnuvayı ödüller ve çeşitli organizasyonlarla şenlik havasında bir etkinliğe imza atacağız.

"İşsiz gençlerimize iş imkanı sunuyoruz"

İstihdam yönünde gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımıza liyakat sisteminde kabiliyetleri ve meslekleri yönünde özel sektörlerde çalışma imkanı sunuyoruz.

"İhtiyaç sahibi insanlarımıza yardımda bulunuyoruz"

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın hastalık olan coronavirüsü nedeniyle her yıl yaptığımız Ramazan yardımları ise bu yıl öne aldık. Her gün mahalle muhtarları ile işbirliği içinde belirlenen gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize 60 koli gıda yardımı yapıyoruz.Yardımlar çalışmalarına bizzat kendimde katılarak coronavirüsüne karşı gerekli tedbir ve önemleri alarak ihtiyaç sahibi insanlarımızı rencide etmemeye özen gösteriyoruz.Buradaki asıl muradımız reklam değil. Sadece daha çok hayırsevere ulaşıp daha çok ihtiyaç sahibi ailelerimizi bu zor süreçte evde kalmasını sağlayarak yüzlerini güldürmek.

"Hayırsever iş adamlarına seslendi"

Hayırsever iş adamlarına gönüllü yürütülen hizmetlere destek olmaları yönünden seslenen BaşkanSekmenoğlu,Coronavirüsle savaş adına şehrimizde hizmet veren ulaşım araçlarına dezenfektan, mahalle muhtarlarlıklarımıza maske,eldiven dağıtımı yönünde çalışmalarımızı uygulayacağız.Hayırseverlerimizde ülkemiz adına birlik ve beraberlik için kenetlendiğimiz bu zamanda yaptığınız yardımlarla "Milli Dayanışmada"sizinde çorba tuzunuz olsun diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.