ACUN ILICALI'NIN TEPKİSİ NE OLACAK!

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 22:11
ACUN ILICALI'NIN TEPKİSİ NE OLACAK!
Acun Ilıcalı ile Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasını sunan Sakis Tanimanidis, skandal bir paylaşımda bulundu.
ACUN ILICALININ TEPKİSİ NE OLACAK!

Acun Ilıcalı ile Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasını sunan Sakis Tanimanidis, skandal bir paylaşımda bulundu. 

Survivor sunucusu Sakis, Milli Mücadele'nin 100. Yıl dönümü olan 19 Mayıs'ta yaptığı paylaşımla Atatürk'e "soykırımcı" hakaretinde bulundu. Fetöcüleri yarışmasında birinci yapan Acun Ilıcalı'nın, Atatürk'e hakaret eden hadsizi desteklemeye devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı'nın Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasınında, Türk'leri Acun Ilıcalı, Yunan'ları ise Sakis Tanimanidis temsil ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunucusu Sakis Tanimanidis, yaptığı son paylaşımla büyük tepki çekti.

ATATÜRK'E HAKARET!

Yunan sunucu Sakis Tanimanidis, sosyal medya hesabından yaptığı 19 Mayıs paylaşımı ile Mustafa Kemal Atatürk'e "soykırımcı" hakaretinde bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'ni başlattığı 19 Mayıs'ın 100'üncü yıldönümünde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sakis, paylaşımında şu ifadelerde yer verdi:

"Gururlu bir Pontuslu olarak ben, 100 yıl önce Pontus soykırımında insafsızca yok edilen 353 bin kişiyi saygıyla anıyorum. Büyükbabam Panayiotis Tanimandides'in bir Pontus köyü olan İmera'daki evini ziyaret ettim.

"Ziyaretimde bu günün (soykırımı kastediyor) ne anlama geldiğini yalnızca biz Pontus kökenli Yunanlılar değil, bütün dünya için ne anlama geldiğini biraz daha anlama şansına sahip oldum."

"Ve bütün insanlık için söylüyorum, biz savaşlara, suçlara, cinayetlere ve soykırımlara sessiz kaldığımız sürece bunların gelecekte dünyadaki diğer insanlar adına tekrarlanmasını kolaylaştırıyoruz."

Survivor'ın Yunanistan kökenli sunucusu Sakis Tanimanidis'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yaptığı paylaşımın sonuna da Yunanca "Unutmuyorum" etiketini yazdı.

TÜRK TAKİPÇİLERİ GEREĞİ YAPTI!

Bu paylaşım sonrası ülkesindeki sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutulan Sakis Tanimanidis, Türk takipçilerinden adeta linç yedi.

ACUN ILICALI'NIN VERECEĞİ TEPKİ NE OLACAK?

Fetöcüleri yarışmasında birinci yapan Acun Ilıcalı'nın, Atatürk'e hakaret eden hadsizi desteklemeye devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışma programında birinci olan Atalay Demirci'nin de sosyal medyadan FETÖ'cü darbecilere lanetler yağdırdığı ancak özel yazışmalarında darbecilere destek verdiği günyüzüne çıkmıştı.

TAKVİM





Etiketler : ACUN ILICALI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.