• İHSANBAŞKAN

7 Haziran seçimleri bir dönüm noktası

SİYASET Haber Girişi : 03 Mart 2015 21:50
7 Haziran seçimleri bir dönüm noktası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 'Hepimiz için, çocuklarımız torunlarımız için çok daha iyi bir Türkiye'yi bırakma sorumluluğu taşıyoruz. Bu seçimlerin bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz' dedi.

7 Haziran seçimleri bir dönüm noktası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Hepimiz için, çocuklarımız torunlarımız için çok daha iyi bir Türkiye'yi bırakma sorumluluğu taşıyoruz. Bu seçimlerin bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 7 Haziran'daki genel seçimde Türkiye'nin tarihinin, geleceğinin oylanacağını belirterek, "Bu istikrar, kardeşlik, birlik devam etmezse Allah korusun geriye doğru yuvarlanma çok daha hızlı olur" dedi.

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Hotar, hükumetin hem İzmir için hem de Türkiye genelinde yaptığı icraatları anlattı.

AK Parti'nin iktidara geldiğinde küçük yaşlarda olanların şimdi oy vereceğini, bu kişilerin AK Parti iktidarı zamanında büyüdüğünü ve geçmişteki sıkıntıları bilmediğini ifade eden Hotar, partilerinin gençler için birçok politika ürettiğini, onlara büyük önem verdiğini dile getirdi.

İzmir'e yaptıkları icraatların başında milli eğitimin geldiğini, daha sonra sağlık alanının geldiğini, birçok okul, hastane, derslik, baraj, yol, havalimanı, tünel yaptıklarını anlatan Hotar, kente daha yapılacak çok şeyin olduğunu ancak 12 yıla bu kadar şeyin sığdırılmasının bile büyük başarı olduğunu kaydetti.

AK Parti olarak Türkiye'de birçok ilkleri yaptıklarını, başkanı olduğu Sosyal İşler Başkanlığı olarak özellikle engelliler için ciddi çalışmalar yaptıklarını anlatan Hotar, görme engelliler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde kabartma portresi yaptıklarını ifade etti.

Görme engelliler için kabartma portre

Hotar, "Görme engelli birisi Cumhurbaşkanımızın sesini biliyor, hayatını biliyor ama yüzünü bilmiyor. Buna dokunan bir görme engelli Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yüzünü anlama şansına sahip oldu. Bunu çok önemsiyoruz. Sayın Başbakanımız için de bunu yapacağız" diye konuştu.

Genel seçim

7 Haziran'daki genel seçimin en önemli seçim olduğunu vurgulayan Hotar, şöyle konuştu:

"Bu seçim Türkiye'nin tarihinin, geleceğinin, kaderinin oylanacağı bir seçim. Çünkü bütün bu kazanımlarla belli bir noktaya kadar geldik. Bu istikrar, bu birlik, kardeşlik, bütünlük devam etmezse Allah korusun geriye doğru yuvarlanma çok daha hızlı olur. O noktayı korur ve daha ileriye götürürsek 12 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirme şansımız olur. Türkiye'yi de gelişmiş 10 ülke arasına sokma şansımız var. Bu çok ciddi bir fırsat. Ama bunun en temel noktası da Türkiye'deki bu istikrarın, ekonomik dengelerin, siyasi istikrarın, siyasetçiye güvenin, uluslararası platformda geldiğimiz yerin ve saygının çok önemli payı var. Onun için bu seçimlerde herkesin politik beklentilerinin, kaygılarının ötesinde Türkiye'nin geleceği için, çocuklarının geleceği için bu istikrarı devam ettirmelerini rica ediyorum. Hepimiz için, çocuklarımız torunlarımız için çok daha iyi bir Türkiye'yi bırakma sorumluluğu taşıyoruz. Bu seçimlerin bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz.

Türkiye'nin etrafı ateş çemberi. Birçok ülke ekonomik krizle, bazıları siyasi krizle boğuşmakta. Bu dönem hepimizin siyaset üstü düşünmesi gereken bir dönem. Burada Türkiye'nin kazanımlarını devam ettirmek için önümüzdeki seçimlerde de bu istikrarı korumamız lazım. Halkımızın bize gösterdiği teveccühü devam ettirmemek için bir sebep yok hatta artırmamız gerekiyor."

İzmir'e uygun, kentin beklentilerine karşılık verecek olan adaylarla İzmirlilerin karşısına çıkacaklarını, bu konuda teşkilatlarda yaptıkları temayülün ilk göstergelerden biri olduğunu dile getiren Hotar, kamuoyu araştırmaları yapacaklarını, sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin, kentin tanınmış önde gelen kişilerinin görüşlerinin alınacağını kaydetti.

Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.