40 yıl önce ve 40 yıl sonra Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Aralık 2014 01:09
40 yıl önce ve 40 yıl sonra  Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve kardeşi İlyas Sarıcaoğlu'nun tahminen 40 yıl önce aynı karede çektirdikleri fotoğraf İlyas Sarıcaoğlunun oğlu Latif Sarıcaoğlu tarafından Facebook'ta yayınlandı.
GEÇMİŞTEN KALAN GÜZEL BİR HATIRA
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve kardeşi İlyas Sarıcaoğlu'nun tahminen 40 yıl önce aynı karede çektirdikleri fotoğraf İlyas Sarıcaoğlu'nun oğlu Latif Sarıcaoğlu tarafından Facebook'ta yayınlandı.

'Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer'
GÜZEL BİR HATIRA FOTOĞRAFI
Fotoğrafın üstüne Belediye başkanı ve kardeşi yazısı yazılırken aynı kardeşlerin 40 yıl sonra yine aynı karede Belediye Başkanı olarak Kavak Belediye binasına girerken objektiflere yansıyan fotoğrafıyla birleştirerek yayınladık. 
' Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer' sözünü hatırlatan bu fotoğrafta yan yana bulunan iki kardeşin 40 yıl aradan sonra yine aynı karede yer alması ayrı bir anlam taşıyor. Kardeşlerin birbirine olan saygısı sevgisi güç ve desteğinin her geçen gün artarak çoğaldığı görülüyor. 
SAMSUNBÜLTEN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.