29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSUNDA MADALYA ALDILAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ekim 2020 18:08
29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSUNDA MADALYA ALDILAR
Çekişmeli ve renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte dereceye giren sporculara madalyalarını; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Şube Müdürü Murat Altun, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Atletizm Samsun İl Temsilcisi Sakın Gün
29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSUNDA MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

SAMSUN Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen '29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU' etkinliği sona erdi.


Türkiye Atletizm Federasyonu Samsun il Temsilciliği 2020 yılı faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Koşusu, Doğu Park Koşu alanında kızlar ve erkekler, küçük, yıldız, genç ve veteran kategorilerinde 62 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çekişmeli ve renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte dereceye giren sporculara madalyalarını; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Şube Müdürü Murat Altun, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Atletizm Samsun İl Temsilcisi Sakın Güneş takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.