• İHSANBAŞKAN

19 Mayıs Belediyesinde SDS yenileme sevinci

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Aralık 2014 17:18
19 Mayıs Belediyesinde SDS yenileme sevinci
Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi ile 19 Mayıs Belediyesi arasındaki Sosyal Denge Sözleşmesi yenilenerek uzatıldı.

19 MAYIS BELEDİYESİNDE SDS YENİLENDİ

Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi ile 19 Mayıs Belediyesi arasındaki Sosyal Denge Sözleşmesi yenilenerek uzatıldı.

SAMSUN BÜLTEN
19 Mayıs Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen imza törenine 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Şube Başkanı Nurettin Sever, Şube Başkan Yardımcımız Hakan Çiftçi, iş yeri temsilcisi Hidayet Demir ile Birim Müdürleri katıldılar.
İmza töreninde konuşan Şube Başkanı Nurettin Sever, imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi'nin yenilenerek tekrar imzalanmasından dolayı yaptığı konuşmada, Bem-Bir-Sen'in bugüne kadar yaptığı SDS'leri belediye başkanları ile diyalog içerisinde anlaşarak yaptıklarını belirterek, "Belediye başkanımız tarafından yapılan bu güzel katkıya karşılık çalışanlarımız da elinden geleni yaparak, belediyeye gelen insanları gülerek karşılayıp gülerek göndermek zorundadır. Bu sayede vatandaşa daha kaliteli hizmet vermiş oluruz. hepinize SDS'nin hayır ve bereket getirmesini diler, belediye başkanımız Topal'a bu güzel katkısından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topal ise, "Memurlarımız olmasa bizim bir tarafımız eksik hatta hiç yok gibi kalır. Biz memurlara gereken değeri böyle veriyoruz. Sözleşmemiz sizlere hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.