• İHSANBAŞKAN

SAMSUN HAVAALANI NE ZAMAN AÇILACAK?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2017 20:58
 SAMSUN HAVAALANI NE ZAMAN AÇILACAK?
Samsun Valisi Osman Kaymak Uluslararası Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda incelemelerde bulunarak, son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı
 SAMSUN HAVAALANI NE ZAMAN AÇILACAK?


Samsun Valisi Osman Kaymak Uluslararası Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda incelemelerde bulunarak, son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
        Vali  Osman Kaymak beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte havalimanında devam eden çalışmalar hakkında Samsun-Çarşamba Havalimanı Müdürü Hamit Anıl ve teknik ekiple görüşerek son çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
        Vali Osman Kaymak incelemelerin ardından yaptığı açıklamasında, "Havalimanımızdaki pistte 19 cm çökme yaşandığı için 8 ağustos 2017 tarihinde hizmete kapatılarak onarım çalışması başlamıştı. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Onarım çalışmalarının sonuna yaklaşıldı. Müteahhit arkadaşımız 7 Kasım 2017 tarihinde inşallah buranın onarımını bitirip planlandığı tarihte teslim edecek. Kendisi de görüşmemizde bu tarihi teyit etti. Pisti bir an önce bitirmek için müteahhit arkadaşımız ekibiyle beraber sabah gün ışığından, akşam gün batana kadar çalışıyor. Bu gün buraya son çalışmaları yerinde görmek, incelemek ve müteahhidimizin önüne yerelde çıkabilecek bazı güçlükler varsa kendisine yardımcı olmak için geldik. Bu çalışmaları bir an önce bitirip havalimanımızı kararlaştırılan tarihte uçuşlara açmak istiyoruz."dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.